Hlavní obsah

V hotelu, na schodech, ve sprše. Kde je milování nejlepší?

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Vyžeňte stereotyp z vaší ložnice. Poradíme, kde se milovat!Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V letadle, na zadní sedačce auta, během jízdy výtahem, nebo snad ve staré dobré ložnici? Vyberte si to nejlepší místo pro milování! Tyhle tipy vám způsobí radost a přivodí vyvrcholení. Přesvědčte se.

Článek

Podle nedávné studie provedené na univerzitě v kanadském Quebecu vzešlo, že míru vzrušení většiny žen mezi 20 až 40 lety zásadně ovlivňuje výběr místa. Aspoň tak to píše odborný magazín Journal of Sex Research, ve kterém byla anketa uveřejněna. Zbývá se jen zeptat: Kde je to nejlepší? Kalifornská psycholožka a sexuoložka Emily Morse se domnívá, že těmto místům byste měli dát šanci.

V hotelu

„Hotelový sex je úžasný, protože nemusíte uklízet. Můžete se bavit a neohlížet se na detaily,“ nechala se slyšet pro magazín Women’s Health s tím, že takový styk na soukromém balkonu je vynikající věc. Nikdo vás nezná, všude okolo je tma, vy se můžete dívat na město a přesto jste stále blízko svého pokoje. Mimochodem, předehra může začít už ve výtahu.

Na schodech

Kdo by to byl řekl, že ideální místo pro sex máte doma? Zkuste pozici, kdy partner leží na zádech a zakloní hlavu, zatímco vy si pohodlně sednete o něco výš a dáte nohy od sebe. Už nikdy se na schody nebudete dívat stejným způsobem…

Foto: lightwavemedia, Shutterstock.com

Už jste měli někdy sex na schodech?Foto: lightwavemedia, Shutterstock.com

Ve sprše

„Mít sex v bazénu nebo jezeře zní smyslně, ale ve skutečnosti si koledujete o infekci močových cest a pohlavně přenosné choroby, nemluvě o tom, že chlór může snižovat ochrannou funkci kondomu,“ varuje Emily Morse s tím, že taková sprcha je neméně divoká, ale zároveň bezpečnější.

Na společenské akci

Oslava narozenin, svatba, sportovní událost, v létě grilování. Když se můžete vytratit bez povšimnutí a najít si koupelnu či skříň co nejdále od davu, snižujete riziko dopadení. Po patnácti minutách se vrátíte jako jiní lidé.

„Jednou mě manžel ohnul o kamarádčin kuchyňský ostrůvek a pomiloval mě, zatímco jsem se skrz francouzská okna dívala, jestli k nám někdo nejde,“ popisuje čtenářka Karolína. Divné? Vůbec ne. Podle americké společnosti Priceline má 40 procent lidí sex v bytě či domě svých přátel nebo příbuzných. Evidentně vědí proč.

Před zrcadlem

„Považuji to za nejjednodušší vyladění sexu vůbec,“ dál objasňuje sexuoložka, jejíž tip zároveň patří k velmi efektivním. Zrcadlo si totiž můžete dát tam, kde vám to vyhovuje. Zrakem stimulovaný muž bude blahem bez sebe, ať se budete milovat kdekoli. A co domácí prostředí? Ano, i to je žhavé.

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Muži milují vizuální podněty. Zkuste se milovat před zrcadlem i vyFoto: sakkmesterke, Shutterstock.com

U krbu

Podle britské sexuální poradkyně Lindy Sonntag i zimní večer v obývacím pokoji s krbem nabízí vše potřebné ke svádění – teplo i romantické osvětlení. Velká kožešina či hustý koberec položený na podlaze poskytuje pohodlí s jedinečnými pocity vnímanými nahou kůží. Měkká pohovka se zase může hodit pro soulož v některých polohách. (Nezapomeňte na výhodu polštářů vsunutých pod dolní část zad.)

V ložnici

Ne, nemusíte neustále vyhledávat nová a nová místa pro milování. Občas i trochu té klasiky paradoxně patří k tomu nejžhavějšímu.

„Pokud dáváte přednost pohodlí ložnice, potom ji můžete upravit tak, aby pobyt v ní byl co nejerotičtější. Postel poházejte poduškami, na bezpečná místa v místnosti postavte svíčky, jejichž tlumená záře vyvolává romantické naladění. Zapalte kadidlo nebo lampu s vonnými oleji, o nichž panuje přesvědčení, že mají afrodiziakální účinky,“ radí Linda Sonntag všem milencům s tím, že ve vašich pokusech by měly mít své místo i méně využívané lokality dle vlastního výběru. Střídání nudu zahání. Tak co, dáte na její rady?

A kde se nejčastěji milujete vy?

Reklama

Načítám