Hlavní obsah

Miss Jana Doleželová ulítává na „velkých večerních"

Foto: Jiří Janoušek

Jana Doleželová ve svém šatníkuFoto: Jiří Janoušek

Reklama

Modelka Jana Doleželová (30) miluje módu, která zvýrazňuje ženské křivky. Ráda nosí rafinované střihy, vyhovuje jí ale i ležérní nedbalá elegance. V čem se cítí nejlépe a kde shání nové „úlovky" své garderoby? Pojďte to odhalit s námi!

Článek

Miss ČR 2004 a doktorka farmacie Jana Doleželová nás přivítala v nové moderní vile v Praze-Podolí, kam se nedávno se svým snoubencem Richardem Podroužkem přestěhovala. A její šatna, která je vlastně samostatnou prostornou místností, je určitě snem nejedné dámy. „Myslím si, že je to velmi praktické řešení. Všechno oblečení i sezonní věci tu mají své místo, věšáky jsou přehledné, takže se vyhnete přehrabování a hledání svršků. A ještě ušetříte za skříně,“ pochvaluje si s úsměvem modelka.

Šaty hrají prim!

A hned začíná vybírat své nejoblíbenější věci. „Musím přiznat, že kvůli moderování a tanečním ukázkám, které předvádíme s Lukášem Bartoněm, mám největší spotřebu šatů. Ať už večerních toalet nebo nejrozmanitějších koktejlek,“ tvrdí hostitelka. Šaty si pořizuje od svých tří nejoblíbenějších návrhářek, Beaty Rajské, Soni Hlaváčkové a Jaroslavy Sedláčkové. A jedině pro ně prý „chodí“ i módní přehlídky. „Jejich styl mi vyhovuje. Šaty z dílny těchto dam mají kvalitní materiál, ženský střih a jsou nadmíru elegantní, rafinované. Navíc se i moc dobře nosí. Zkrátka jsou přesně podle mého gusta,“ vysvětluje.

Foto: Jiří Janoušek

Denní bavlněné šaty jsou z butiku z pražské Pařížské uliceFoto: Jiří Janoušek

Obchody ji netáhnou!

Jana nesnáší nakupování, hlavně to cílené. „Jsem ráda, když si vyberu z modelů, které právě předvádím na mole nebo v průběhu focení. Rovnou si je odkoupím a mám po starostech. Samozřejmě že do obchodů taky zajdu, ale rozhodně nejsem ten typ, který stráví šmejděním mezi regály celý den a bere to jako zábavu, nebo dokonce vzrušení,“ tvrdí modelka. Sem tam si prý přiveze i něco z ciziny. „Hodně cestujeme a někdy se stane, že se mi za výlohou něco líbí. Tak si to skočím vyzkoušet, a když mi to opravdu padne, koupím si to,“ popisuje.

Foto: Jiří Janoušek

Dvě nejoblíbenější róby na večer a taneční vystoupeníFoto: Jiří Janoušek

Foto: Jiří Janoušek

Sexy sukni si odvezla rovnou z focení pro francouzksou značku Ornafarho. K ní ráda nosí koženou bundičkuFoto: Jiří Janoušek

Netrpí ani závislostí na kabelkách, botách nebo špercích. „Vybírám si takové boty a kabelky, které mi ladí s oblečením a hodí se téměř ke všemu. Takže letní páskové boty na jehlách mám třeba stříbrné, kabelku zase hnědou. A šperky? V práci předvádím diamanty a v civilu mám ráda barevné krystaly,“ vysvětluje.

Foto: Jiří Janoušek

V šatně Jana zapózovala v koktejlkách od Beaty Rajské a ukázala své golfové oblečeníFoto: Jiří Janoušek

Kromě elegantních šatů má i spoustu golfového oblečení. Často totiž moderuje právě na golfových turnajích u nás i v zahraničí a golf si ráda alespoň jednou týdně i zahraje. A jaký je její recept na ženskou přitažlivost? Snažit se být přirozená a svá. A mít na mysli, že krása vyzařuje i zevnitř. „Pokud nejsme psychicky v pohodě, právě obličej to prozradí,“ myslí si modelka.

Foto: Jiří Janoušek

V golfovém oblečení ZERO RH + je také šik!Foto: Jiří Janoušek

Líbí se vám styl, jaký nosí Jana Doleželová? Těšíme se na vaše postřehy.

Reklama

Související témata:

Načítám