Hlavní obsah

Vagina a jazyk - rozkošné spojení! 1

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nestyďte se vyslovit připomínkyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

1. díl -  Už už se špičkou jazyka přibližuje ke klitorisu, který se pod tíhou horkého dechu celý touží schovat ve vlhkých ústech... Taky milujete orální sex? Tak to budete chtít vědět, jak při něm partnerovi pomoci, proč ho naučit jazykozpytectví a z jakého důvodu byste měla roztahovat stydké pysky!

Článek

O orálním milování jsme tu již na těchto stránkách napsali mnoho, mnoho užitečného. Většinou se to však týkalo dávání rozkoše našim milovaným partnerům. Jak ji ale sama přijímat? Čím být mužům nápomocna při uspokojování ústy, aby byl pro oba partnery zážitek nádherný? Jestliže patříte mezi ty, které laskání ústy milují, zde je pro vás několik tipů.

Rovnocenní partneři v sexu - rovnocenní i ve vztahu. Pokud máte nějaké připomínky k technice, umocnění prožitků orálního sexu a celkově přístupu k milování, řešte to. Ty stydlivější nic nezkazí tím, že problém naznačí třeba ledabyle pohozenou knížkou otevřenou na jisté kapitole, vymyšlením erotické hry, díky níž nikdo nebude vypadat nespokojeně, ale spíš hloubavě... (inspirace v rubrice Erotické pomůcky a hry). Každopádně každé „volání o pomoc" by mělo být respektováno. Pokud je partner takový chytrolín, že všude byl, všechno zná a dělá tak dobře, že nesnese žádnou výtku nebo radu, možná by bylo na čase popřemýšlet o jeho výměně.

Chloupky

Na vtipy o bobrech zapomeňte, spíš je důležité, jestli vám vyhovuje svůj klín více odhalovat, nebo vám nějaké přesvědčení brání v jeho vyholování. Někteří muži považují za nechutné tahat chloupky ze zubů, druzí si naturální přístup k ženskému tělu naopak pochvalují. Nicméně vzato z druhé strany: vám je příjemné, když rozevřete ústa, vsunete do nich penis a pak se půl hodiny, totálně rozhozená, snažíte najít tu neplechu, která vám cestuje mezi dolní stoličkou, horním patrem a jazykem?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Připravte svůj klín na orální potěšeníFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Genitálie v čistírně

Partner by vás přirozeně nelíbal, kdyby k tomu měl odpor. To znamená, že to dělá rád. Aby mu to vydrželo a považoval váš klín za čisťounkou svatyni podobnou voňavé broskvičce, při každodenní hygieně věnujte pozornost roztažení klína a vymytí míst mezi stydkými pysky. Používejte speciální mýdla s pH 5,5, a chcete-li být opravdu důsledná, můžete přidat i preventivní vaginální výplachy např. přípravkem Rosalgin, který je na hranici běžné hygieny a dezinfekce. Nejenže uděláte něco pro své zdraví, ale budete se cítit opravdu... vymydleně (a maximálně připraveně na vypsání abecedy jazykem, který může, když se to tak vezme, na vašem klitorisu napsat celý román).

Chlípná zahálka

Je velmi příjemné roztáhnout nohy, zavřít oči a nechat se unášet na vlnách erotického příboje s rukama za hlavou, zatímco vlhká špička jazyka rejdí na místech zaslíbených. („Berte víc, dávejte míň, děcka", že?) Hodně mužů považuje za vzrušující jednak to, že si užíváte, ale též přičinění ruky k dílu - roztáhnutí stydkých pysků. A málo pánů je proti, když se jim naskytne pohled na nějaké to dráždění sebe sama - třeba hnětení prsou. A lesbičky? Tak ty si to dokáží užít úplně maximálně!

Již zítra se dozvíte, proč si pochvu vylévat šampaňským, jakou vychytanou pomůcku si domů pořídit, aby vám každý soused záviděl váš milostný život, a jak zvýšit výkon partnerova jazyka! O sexu bez zábran pouze na ProŽeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám