Hlavní obsah

Velká láska nebo krátký flirt. Jak je najít téměř za rohem?

Foto: Yeko Photo Studio, Shutterstock.com

Chcete vztah na celý život, nebo vám stačí dnešní večer? To si musíte ujasnit předemFoto: Yeko Photo Studio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zapomeňte na staré seznamky! Seznamování dnes je rychlé a velmi, ale velmi stručné, třeba jako aplikací Tinder, která vám najde třeba toho nejlepšího božského v okruhu deseti kilometrů během pár sekund!

Článek

Přes internet se začali lidé seznamovat již před mnoha lety. Tehdy jste ale museli jít na určitou internetovou stránku, vyplnit profil, zadat požadavky a zbožně čekat, kterého sexuálního loudila vám stránka přinese.

Seznamování dneška se zrychlilo. Vše se zakládá na velmi jednoduchém principu. Když můžete přes internet zjistit, kde je nejbližší bankomat, proč byste nezjistila, kde je nejbližší muž, který by vás chtěl? A povstal Tinder!

Používá se mobil

Jde o internetovou aplikaci, která má své místo v chytrém mobilu a díky které okamžitě zjistíte, kde se nalézá muž, který by třeba právě vám mohl vyhovovat. Proč se seznamovat s někým z Nového Jičína, když ten můj vysněný je třeba právě za rohem? Aplikace využívá GPS souřadnic a vždy vám řekne, že je muž, kterého jste si vyhlédly, pouhé dva bloky vedle… A zvědavost pochopitelně vzrůstá…

Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

Máte chuť na vztah? Mobil vám ho dokáže neservírovat téměř okamžitěFoto: YAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

Je to zadarmo

Krokem číslo jedna je pochopitelně stažení aplikace do mobilního telefonu. Aplikace převezme data z vašeho facebookového účtu. V základní verzi je aplikace zdarma, můžete si ale dokoupit ještě další funkce, třeba zvýraznění svého profilu oproti ostatním.

Lajknětě ho!

A co dál? Aktivně vyrazit na lov! To provedete tak, že si zadáte určitá kritéria pro výběr mládenců, aplikace vám nabídne jejich seznam a vy si je začnete prohlížet. Pokud přetáhnete obrázek vpravo, dáte najevo, že se vám dotyčný líbí. Přetažením doleva ho naopak vyřadíte.

Najdete si i lásku na celý život...

O Tinderu se zcela původně hovořilo hlavně jako o nástroji pro seznamování gayů, kteří si prostě jen chtějí užít a jít. Dnes je ale jasné, že aplikaci už zdaleka nevyužívají jen oni.

Například Petra z Třeště si zde našla seriózního partnera: „Mně osobně se Tinder líbí. Rozhodně na něm nehledám povyražení a dle mých zkušeností to má podobně i opačné pohlaví.Ti, co vyhledávají sex, si to většinou napíší přímo do popisku. Díky Tinderu jsem poznala svého partnera. V dnešní době se člověk nelehko seznámí s někým novým, proto jsem ráda, že ta aplikace je,“ řekla nám.

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Jestli chcete hned ráno zmizet, není problém. Jistota totiž je, že bydlíte nedalekoFoto: Photographee.eu, Shutterstock.com

…anebo rychlý sex!

To padesátiletá Hana si díky aplikaci přišla k mnoha milencům: „Nehledám vážný vztah, ale mladší muži mě prostě rajcují. A na Tinderu jsou jich celé zástupy! Každý den se jich snaží mě hned několik ulovit opravdu odvážnou fotografií. Třeba jeden basketbalista z Nymburka s vyrýsovanou vanou a obřím přirozením mi posílá obden nové fotky!“

Pozor na fotky z Facebooku

Je fakt, že mnohé sexuální loudily lze celkem snadno poznat podle fotografie. Věc je o to vtipnější, že mnozí nepochopili, že se jim údaje z Facebooku přenášejí do aplikace a takto lze mnohdy přijít na to, že uživatel v tangách a s vystrčeným pozadím pracuje pro jistou banku…

S Tinderem si lze zkrátka užít hodně legrace. Oceníte ho třeba i tehdy, pokud se vypravíte do ciziny, kde nebudete nikoho znát, právě takto můžete totiž najít i přátele nebo prostě sympatickou partu lidí, s kterými strávíte večer.

Seznamujete se přes internet, nebo raději sázíte na náhodu? Našly jste si přes internet muže svých snů, nebo jen sexuální loudily? Napište nám to!

Načítám