Hlavní obsah

Velká oslava čarodějnic ve čtvrtek!

Foto: mvp agency

Filipojakubskou noc oslavíme na BřevnověFoto: mvp agency

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filipojakubská noc je za dveřmi. Už ve čtvrtek se probudí tajemné magické síly! Oslavte pálení čarodějnic stylově - přijďte za námi do parku Ladronka v Břevnově a zažijte ten pravý čarodějnický rej. Čekají na vás soutěže, zábava a hlavně - naše redakce!

Článek

I naši předkové po staletí oslavovali příchod jara, a to zejména na přelomu dubna a května. Zapalujeme obrovské ohně, aby nám osvítily noční oblohu. Na ní pak pátráme po čarodějnicích, které se dle legend slétávají na oslavu sabatu. Pro nás jsou dnes čarodějnice hlavně večerem plným zábavy, zpívání u táboráku a pojídání vuřtů.

Jak to bude na Ladronce vypadat?

Čarodějnická akce, která se koná v břevnovském parku Ladronka v Praze 6, začíná ve tři hodiny odpoledne a končí až v deset hodin večer. Hned na začátku bude vyhlášena soutěž Čarodějnice na bruslích s ProŽeny.cz. Celé odpoledne tak budete s námi závodit na bruslích. Dva nejúspěšnější účastníci závodu vyhrají profesionální kolečkové in-linové brusle. Stále máte ještě trochu času, abyste svoji bruslařskou techniku vypilovaly. Jak na to vám poradí náš 3dílný seriál o in-line bruslení, který si můžete přečíst ZDE. Pokud nemáte svoje vlastní brusle, vůbec to nevadí, v areálu funguje půjčovna.

Během dalšího programu budete moci navštívit čarodějnický salon, kde se z vás během několika minut stane odporná čarodějnice! Děti si mohou vychutnat čarodějnickou divadelní pohádku nebo si zatancovat rituální tance. Vy si zase budete moci užít vystoupení hvězd muzikálu Kladivo na čarodějnice či večerní živý pořad Na stojáka živě! Nebudou chybět ani kytary, vuřty a hlavně pořádný oheň! Podrobný program si můžete prohlédnout zde.

Foto: mvp agency

Děti u nás mohou vyhrát knížkuFoto: mvp agency

Co se bude dít ve stanu ProŽeny.cz

Ano, server ProŽeny.cz bude mít na akci svůj vlastní stan. Nebojte se za námi přijít, celá redakce se s vámi ráda pobaví a rádi vyslechneme vaše připomínky a náměty. Mimo to jsme pro vás připravili další soutěže. Vyplňte u nás ve stanu jednoduchý anketní lístek a budete zařazeny do soutěže. O pět z vás se postará vizážistka přímo na místě, na dalších pět čeká zkrášlení nehtů od naší manikérky.

Přiveďte k nám i děti - za obrázek kytičky budou moci vyhrát knihu Čarodějnice školou povinné nebo alespoň útěchu pro mlsný jazýček. Na všechny výherce našich soutěží navíc čeká pohoštění: grilované maso a osvěžující nápoj.

Teď už je to jasné. V tento čtvrtek stráví celá redakce na Ladronce. A co vy? Přijdete si s námi zasoutěžit a pobavit se? Těšíme se na vás!

Související témata:

Načítám