Hlavní obsah

Veronika Žilková: Mladé dívky poznají věk muže po čichu

Foto: Mona Martinů

Mladé dívky dokáží přesně odhadnout, jak starého muže mají před sebouFoto: Mona Martinů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při pohledu na hezký mladý zamilovaný pár si řekne leckterá z nás: „Taky bych chtěla být mladší, ale čas nevrátím..." A vyrovnaná se svým věkem jde v klidu umývat nádobí...

Článek

Když si ale tutéž větu řekne muž, může se stát, že začne proti svému věku i něco konat. Sbalí mladé děvče a má pocit, že tak ulomil zub času. Ale doopravdy si ulomil jen větev pod svým zadkem.

Afrodiziakem pro mladá děvčata, co si začnou s pány ve věku svých otců, jsou peníze. A s dostatkem peněz přichází pro mladou dívku i významné společenské postavení, které jí její vrstevník není schopen zajistit.

Ano, jsou dívky, které si úpřimně víc rozumí se starším mužem než s vrstevníkem, ale těch je výrazná menšina.

Pak jsou dívky, které šťastně žijí se staršími umělci. Ty také do kategorie zlatokopek nepatří. Umělci totiž mají věčně mladé duše, takže jejich skutečný věk je relativní.

Dívka, která se nechá sbalit starším, zajištěným (bohatým) mužem, zažívá ráj na zemi. To, na co se doteď mohla jen dívat za výlohou, jí muž koupí. Autem, kterým ji vozí, nejezdí žádná z kámošek! Maximálně jejich otcové. Večer v posteli poprvé dokouká film až do závěrečných titulků! Konečně totiž po ní někdo nevyžaduje sex v nejnapínavější chvíli filmu.

Starší muž ten ráj zažívá také. Konečně se zase někdo směje jeho vtipům a každou jeho znalost provází obdivným pohledem. Mladá krev z něho vydoluje výrazně lepší sexuální výkonnost a při vstupu do restaurace se na něho jeho vrstevníci dívají se závistí. Záporné částky na jeho kreditní kartě jsou přímo úměrné vzrůstu jeho sebevědomí.

Jenže po pár měsících, pokud se muž neověnčil dalším důkazem o svém nově nabytém mládí v podobě potomka, dívka střízliví. Kabelky i boty už má, na Maledivách taky byla, plánovaný sex jen s Viagrou taky není úplně to ono... Prostě jí za čas přestanou vonět peníze a starší chlapi a zase jí zavoní mladí kluci. Holky totiž prý věk muže bezpečně poznají po čichu.

Pokud je na světě potomek, mladá žena se zklidní a pozornost přesune na dítě. Pro novopečeného otce seniora přichází návrat do starých kolejí. Mladá žena ho místo obdivných pohledů péruje a nutí běhat s kočárkem parkem. V noci ho budí junior nebo náruživá mladice. Když nesplní očekávání, dočká se jen hádek a výčitek.

A ráno, když vstává do práce, si možná připadá starší, než mu píšou v občance. Možná... ale nahlas to nikdy nepřizná.

Hezký den.

Reklama

Načítám