Hlavní obsah

Veronika Žilková: Nová letní sexuální praktika - koukking!

Foto: Mona Martinů

Jen dopřejte mužům, ať se v létě mají na co dívat!Foto: Mona Martinů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sexuální praktiky netting, petting či „kdovíco ing" jsme všichni někdy slyšeli a možná i provozovali. Hit letošního léta – koukking – je na trhu novinkou. Koukking neboli koukání se po sobě. Díky teplu jsou všichni nuceni se poodhalit. Všechno, co doteď schovávaly džíny, trička a bundy, pěkně vystavíme na odiv celému světu! Proč ne?

Článek

Na plovárnách, u rybníka či na pláži se vysvlečeme do plavek a nabídneme se okolí ke koukání... A ejhle. Ukáže se pravda o našem těle!

Nepříjemný mistr z továrny je najednou docela směšný v trenýrkách. Třídní učitelka, co byla celý rok zahalená v přísném kostýmu, musí najednou s pravdou ven. Ukáže žákům všechny pihy i špíčky a její prestiž dostane na zadek.

Na denním světle se v letním horkém dni bez obalu manželka ukáže manželovi, soused sousedce, tchyně zeťákovi... Kromě pár jedinců, kteří celý rok posilovali a chodili do solárka, je na nás všechny pohled... no nic moc. Tenhle má cejchu, tahle zase celulitidu.

Paní K., prodavačka z drogerie na náměstí, má v plavkách najednou menší prsa než v push-upkách celý rok za pultem předvádí.

Když vyleze z vody pan P., suverénní číšník z nedaleké hospůdky, tak v inkriminovaných místech taky nic moc.

V prvních pár minutách by se člověk nejraději zase zahalil, oblékl až po uši do nějakého milosrdného zimníku. Jenže vedro je vedro, dovolená je dovolená, a tak zvítězí chuť svléknout se a skočit do vody.

Jsem s rodinou na dovolené u moře. Zdejší Italové jsou svým koukkingem pověstní. Ať jste stará, nebo mladá, tlustá, nebo tenká – oni koukají. Je to zřejmě národní sport italských mužů – čumění po ženských.

Ale oni se koukají tak nějak jinak. Nehodnotí. Z jejich očumování necítíte poznámku „ty vole, ta má ale ránu", ale naopak. Něco pozitivního. Něco jako „všechny ženský stojej za pohled".

Něco obdobného známe od našich mužů pouze z autobazaru. Pouze tam jsou hodiny schopni procházet se a se zájmem očumovat každou ojetinu. Hele, ten volkswagen má sice hodně najeto, ale ta výbava je fakt dobrá. Tahle lancia se mi sice nelíbí zvenku, ale má dobrý interier. Tenhle jaguar žere strašně moc, je starej, ale má něco do sebe.

Co s tím? Jak ty svoje muže zaujmout? Univerzální recept nevím, každého na tý naší ojetině zaujme něco jiného.

Já to zkusila s podpatky, které přes rok vůbec nenosím. Půjčila jsem si je od kámošky na dovolenou. Pantofle s vysokým podpatkem. Má asi 15 centimetrů. Obula jsem si je a nečekaně jsem se svému vysokému manželovi zjevila v zorném poli. Je o 30 centimetrů vyšší a zvyklý mě slýchat odněkud zezdola. Najednou jsme si viděli do očí. No ten koukal.

Vyrazili jsme téměř zamilovaně na procházku. Vpíjeli jsem se jeden druhému do očí. Koukking se podařil. Koukal on, koukali Italové a tentokrát koukaly i Italky. Škodolibě se koukaly, kdy si na těch podpatcích, na kterých evidentně neumím chodit, konečně zlomím nohu.

Hezké léto!

Reklama

Načítám