Hlavní obsah

Víme, čím u mužů zabodujete. I bez hlubokého výstřihu!

Foto: thinsktock

Muži umí ocenit i jiné věci než jen hluboký výstřih a kratinkou sukniFoto: thinsktock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hluboký dekolt, kratinká sukně, dokonalý make-up a velmi důkladně upravené vlasy. Je to podle vás ta pravá „výzbroj“? Omyl! Pánové totiž oceňují na ženách úplně jiné přednosti!

Článek

Co je sexy? Co se mužům na ženách opravdu líbí? Co pokládají za atraktivní? Bohužel představy žen se liší od těch mužských. Dámy bývají přesvědčené, že stěžejní je pro muže jejich dokonalý a bezchybný vzhled, sexy tělo, na které je potřeba důkladně upozornit. Jenže sexy jsou i jiné věci než dekolt až k pupíku a sukně těsně pod zadek. Zaměřte se raději na následující věci.

1. Upřímný smích

Muži milují, když se žena směje. Upřímně, od srdce, s chutí a zvonivě! „Krásná tvář, dokonalé tělo, mládí. To jsou věci, o nichž si ženy myslí, že jsou pro muže důležité. Jenže v dlouhodobých vztazích hledají jiné vlastnosti. Třeba to, že je žena umí vyslechnout, upřímně se směje jejich vtipům a oni v ní mají důvěru,“ říká britská sexpertka Tracey Cox.

Foto: thinsktock

Smějete se ráda, často, a hlavně upřímně? Výborně, je to sexy!Foto: thinsktock

2. Umění flirtovat

Nejde o to být vyzývavá, pohyby či doteky „slibovat“ cosi, co třeba ani nechcete splnit, či chrlit jeden dvojsmyslný vtípek za druhým. Přesto pánové ocení, když se do smyslné hry flirtu s chutí zapojíte. Ovšem decentně! „Mám rád, když se holka nebojí a flirtuje. Ale moc mě nebere, když to dělá moc okatě. Je fajn, když je to vlastně tak nějak na hraně, kdy pořád váháte, zda se s vámi jen normálně baví, nebo vážně flirtuje. To je tak vzrušující,“ říká devětadvacetiletý Radek.

3. Přirozená krása

Mužům jde o vzhled! Jenže jak ukazují průzkumy, atraktivní jim připadá především to, co je přirozené, normální, běžné. Ne dokonalost! Ano, zdá se, že pánové milují průměrné ženy! Průzkum australských vědců odhalil, že za nejatraktivnější pokládají muži ženy s naprosto průměrnými proporcemi. Jak tedy vypadá ideál? Zhruba 163 centimetrů výška, pas asi 76 centimetrů, boky kolem sta centimetrů a konfekční velikost 42.

A tahle těla obstála i v konkurenci modelek či sexbomb z erotických časopisů! „Ano, zcela překvapivě v našem průzkumu nejlépe dopadly dívky s naprosto běžnými mírami. Proč jim pánové dali přednost, netušíme, ale je to tak. Jednoznačně u nich zvítězily dámy s tvarem postavy přesýpacích hodin, což je jakýsi obraz přirozené krásy, a ten se mužům líbí,“ dodává jeden z autorů studie, psycholog Martin Gründl.

Foto: thinkstock

Opravdu není třeba upoutat pozornost výrazným make-upem či extravagantním účesem. Pánové mají rádi přirozenou krásuFoto: thinkstock

4. Chuť k jídlu

Pánové milují, když si žena dokáže vychutnat jídlo, slastně spořádá třeba pizzu, prostě si to umí užít. Naopak naprosto asexuální je podle většiny z nich partnerka, která neustále počítá nějaké kalorie, nad každým soustem hodiny přemýšlí, a posléze si jídlo vyčítá.

Ne že by bylo potřeba se několikrát denně vrhat na kalorické bomby, ale prostě berte jídlo tak nějak s nadhledem. „Moje žena je při jídle strašně sexy. Je štíhlá, celkem zdravě se stravujeme, ale občas si vyhodíme z kopýtka. A to jak slastně vrní, když si vychutnává pořádný steak, to je něco neuvěřitelného,“ směje se pětatřicetiletý Jiří.

5. Odvaha k životu

Žádná ukňouraná a ustrašená holčička, ale žena, která nemá strach ze života. Nebojí se občas zariskovat, zkoušet nové věci, jednoduše je ochotná se po boku svého partnera vrhnout životu vstříc. A klidně si u toho zlomí nehet nebo si rozcuchá nový účes.

Napadá vás ještě něco, čím se dá u mužů zabodovat?

Reklama

Načítám