Hlavní obsah

Vítězka hubnoucí výzvy vyhrála nejen super postavu

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V lednu jsme odstartovali tříměsíční seriál Hubněte s námi. Přinášeli jsme vám rady a tipy, jak zhubnout, cvičit a vařit zdravěji. Účastnice soutěžily nejen o lepší těla, ale i o hodnotné ceny. A teď přišla chvíle vám představit vítězku! Stala se jí mladá maminka, která chtěla shodit po porodu.

Článek

Týden co týden jsme pro vás v našem speciálu o hubnutí chystali nejen zbrusu nový jídelníček, ale také nejrůznější rady a tipy na cvičení  a celkově zdravější životní styl. Účastí v soutěži jste mohly nejen shodit a získat tak lepší figuru, ale také vyhrát hodnotné ceny. Hlavní výhru získala mladá maminka Kateřina (24). Co říkáte na její tříměsíční proměnu?

Foto: Rezidence Zámeček

V tomto nádherném pokoji v romantickém boutique hotelu Rezidence Zámeček v překrásných Františkových Lázních stráví Kateřina dvě noci. Čeká ji také snídaně, 90minutová masáž přímo na hotelovém pokoji a vstup do wellness s bazény, vířivkou a saunouFoto: Rezidence Zámeček

Katčin příběh

Kateřina zkoušela hubnout už dřív, ale skutečně se do toho opřela až s naší výzvou. Začala pravidelně cvičit a díky trenérce Veronice Jandové, která nám připravovala jídelníčky, se naučila i zdravěji jíst. Za tři měsíce zhubla ukázkových 6 kilo a vypadá senzačně! A jak se těší na svou zaslouženou odměnu?

„Na cenu jsem se těšila od té chvíle, co jsem se dozvěděla, že jsem vyhrála. Už máme v hotelu zamluvený víkend na konci srpna. Wellness pobyt si užiji se svým přítelem Ondrou. Doufám, že to do té doby rychle uteče, protože už se nemůžeme dočkat,“ prozradila Kateřina a vy se podívejte na video.

Žádné hladovky! Hubnout se dá jedině s rozumem. Ale slyšeli jste už o těchto šílených dietách? 

Reklama

Načítám