Hlavní obsah

Vizážistka ukazuje trik na oční linky: Takhle je zvládnete!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O očních linkách už toho bylo řečeno mnoho. Stejně se ale zdá, že k jejich bezchybnému nalíčení je potřeba mít vizážistický kurz a minimálně tři magisterské tituly. Neházejte flintu, tedy fixy a štětečky, do žita, a pusťte si radši toto naše nové video. Jak na dokonalé kočičí linky, vám dnes poradí Daniela Kremláčková.

Článek

Oční linky už dávno nejsou výsadou jen večerního líčení. Záleží, jakou intenzitu zvolíte. Vizážistka Daniela Kremláčková vás naučí, jak správně namalovat kočičí linku, která bude vašemu oku slušet ve dne i v noci.

A pokud dokoukáte video do konce, dozvíte se i trik, který ocení hlavně majitelky menších očí, protože takové linky je dokážou maximálně zvětšit. Nechybí ani osobní Danieliny rady na produkty, se kterými by vám to mělo jít jedna báseň.

Jestli vás zajímají další tipy, jak vylepšit své vizážistické schopnosti, podívejte se na video na téma Jak si zvětšit opticky oči nebo Jak si správně nanášet make-up.

Reklama

Související témata:

Načítám