Hlavní obsah

Vlasové experimenty slavných: Takhle si zpestřili karanténu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože profesionální kadeřnice před domácím barvením a stříháním během karantény varovaly, nevydrželi to obyčejní lidé ani celebrity. Některé vzaly karanténu naopak jako skvělou příležitost zaexperimentovat si a vyřádit se – zejména s různými barvami.

Článek

Karanténa, nekonečné dny volna a žádná natáčení ani vystoupení znamenaly pro mnohé celebrity spoustu volného času. Některé se ho rozhodly využít ho ke změně svého zevnějšku. Kdo se v karanténě zaměřil na vlasy a jak to dopadlo?

Tallulah Willis (26) 

Jaképak cavyky kolem vlasů. Nejmladší dcera bývalého hereckého páru Demi Moore (57) a Bruce Willise (65) šla v izolaci rovnou dohola. Vlasy jí strojkem vzal dokonce sám tatínek a Tallulah video z holení zveřejnila na svém Instagramu.

Foto: Profimedia.cz

Tallulah měla slavného kadeřníkaFoto: Profimedia.cz

Kylie Jenner (22) 

U vlasů známé influencerky si nikdy nemůžeme být jistí, do jaké míry jsou její vlastní. Chvíli je krátkovlasá, chvíli dlouhovlasá a nebojí se střídat ani různé barvy. Má totiž ráda paruky, které jí umožňují měnit se podle nálady jako chameleon (Kteří herci sáhli po paruce ve filmu a kdo má super dlouhou hřívu?).

Během karantény se začala na sociálních sítích objevovat s karamelovou hřívou a u hlavy měla světlejší proužek. Je dost pravděpodobné, že i v tomto případě šlo o paruku.

Foto: Profimedia.cz

Kyllie Jenner se ve změnách svého zevnějšku vyžívá jako všichni členové klanu KardashianFoto: Profimedia.cz

Hilary Duff (32) 

Tahle celebrita příliš neexperimentuje a většinu života je věrná blonďaté barvě. Během karantény ale zpěvačka své fanoušky překvapila, když zveřejnila fotografie se svým novým lookem.

Výsledkem domácího barvení jsou modrozelené vlasy. Je to odvážné rozhodnutí, ale sluší jí.

Foto: Profimedia.cz

Hilary Duff příliš neexperimentuje, ale v karanténě se odvázalaFoto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Gellar (43) 

Představitelka bojovnice proti krvelačným nestvůrám ze seriálu Buffy, přemožitelka upírů (1997–2003) byla dlouho věrná blond. I když v minulosti jsme ji mohli nějakou dobu vídat i jako hnědovlásku (Pamatujete si ještě na legendární akční hrdinky Rudou Sonju nebo Xenu?).

V karanténě se nicméně rozhodla povýšit svůj Barbie vzhled na novou úroveň. K příspěvku s růžovou hlavou napsala, že vymyslela nový způsob, jak na veřejnosti ztrapnit své děti.

Foto: Profimedia.cz

Herečka se obarvila, aby se její děti měly za koho stydětFoto: Profimedia.cz

Dua Lipa (24) 

Zpěvačka albánského původu měla před karanténou na spodní části vlasů tmavou barvu a na té vrchní blonďatou. Během doby, kdy se doma nudila, vymyslela, že by to chtělo přeci jen ještě trochu ozvláštnit. Jedním z jejích výtvorů byla i tato barva podobná plameňákovi.

Foto: Profimedia.cz

Změnám se nebrání ani Dua LipaFoto: Profimedia.cz

Elle Fanning (22) 

Skoro to vypadá, že do změny image se během koronavirové pandemie pustily hlavně blondýnky. Další byla totiž něžná americká herečka, a opět blondýnka.

Růžový odstín na svých kadeřích si ovšem vyzkoušela jen velmi krátce a posléze se vrátila k osvědčené klasice.

Foto: Profimedia.cz

Elle Fanning si dala jen vymývající se barvuFoto: Profimedia.cz

Ricky Martin (48) 

A máme tu i jednoho odvážlivce mužského pohlaví. Portorický zpěvák si na hlavě vytvořil růžovou patku, za kterou od některých sklidil ne příliš pozitivní reakce.

Lidé mu ale psali i pochvaly a zase tak špatný výsledný efekt není. Přesto se patky zpěvák záhy zbavil.

Foto: Profimedia.cz

Účes Rickyho Martina vzbudil rozporuplné reakceFoto: Profimedia.cz

Slavné matky a jejich dcery.  Které podědily krásu a které spíš inteligenci?

Reklama

Načítám