Hlavní obsah

Vtipné výmluvy, proč nemít sex. Stejně nevyšly!

Foto: Thinkstock

Ne vždy má člověk na sex chuť, ale některé výmluvy jsou opravdu zarážejícíFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bolest hlavy, únava či špatná nálada. To jsou tradiční výmluvy, když se někdo chce vyvléknout ze sexu. Jenže existuje daleko víc možností. A některé jsou i celkem úsměvné. Posuďte sami.

Článek

Sex je fajn, ale ne vždy je na něj chuť a nálada. A když jeden po milování touží a druhému se nechce, přichází na řadu výmluvy. Ne vždy to ale s nimi vyjde. Tohle je pár příkladů opravdu úsměvných pokusů, jak se z milostných hrátek vykroutit.

Děti (ne)fungují

Každý, kdo má malé děti, ví, že ani když spí, není to záruka, že vás při milování nevyruší. Proto se věta „mohli bychom vzbudit děti“ nebo „počkej, usnuly teprve před chvílí“ jeví jako celkem logický důvod, proč sex minimálně odložit.

Manžel šestatřicetileté Karolíny to přesně takhle také jednou zkoušel. Když na něj jeho žena dorážela, snažil se jí vysvětlit, že je příliš brzy a děti ještě nespí dostatečně tvrdým spánkem. „Jaksi zapomněl, že obě naše děti byly u babičky, takže jsme měli celý byt jen a jen pro sebe,“ směje se Karolína, která manželovi nepřítomnost dětí s úsměvem připomněla. Vše se nakonec vyvinulo dle jejích představ.

Foto: Thinkstock

Někdy je lepší skočit do posteleFoto: Thinkstock

Podivná práce

Třicetiletá Soňa s partnerem ještě děti nemá, takže to její muž musí zkoušet trochu jinak. Jednou ale Soňu skutečně dostal. „Lákala jsem ho večer do ložnice, ale on pořád říkal, že nemůže, že má rozdělanou práci, že nemůže odejít od počítače a podobně,“ vypráví Soňa.

Když se ho ptala, co přesně dělá, co je tou neodkladnou záležitostí, vždy ji poněkud záhadně odbyl. Nakonec to Soňa nevydržela a rozhodla se, že partnera svede přímo v pracovně. „Jakmile jsem ale vkročila do dveří a svůdněse zeptala, jestli si na mě opravdu nenajde chvilku, zděšeně vyskočil od počítače a zařval: ,Teď ne, zlato, vařím tu pivo!´,“ vzpomíná Soňa.

Ta zmateně přistoupila k počítači a zjistila, že její drahý hraje jakousi pivovarnickou počítačovou hru a právě se mu dovařuje várka piva, kterou se ve virtuálním světě snaží prodat. „Byl do toho úplně zažraný, byl v tu chvíli jako malý kluk. Musela jsem se smát a prostě jsem počkala, až to pivo dovaří,“ usmívá se Soňa.

Foto: Thinkstock

Ideální je, když se shodnete a máte na sex chuť ve stejný čas. Ne vždy to tak ale fungujeFoto: Thinkstock

Tenisový loket

Na snahu vymluvit se z milování jednou dojela i devětadvacetiletá Pavlína. „Byla jsem naprosto ztahaná, tři dny předtím jsem měla hodně sportovních aktivit, takže jsem měla namožené tělo a na sex ani pomyšlení,“ vysvětluje Pavlína.

Její přítel se ale nechtěl dát odbýt. „Už jsem nevěděla, kudy kam, tak jsem se chytla za ruku a skučela, že mám něco s rukou, asi jsem si uhnala tenisový loket,“ líčí Pavlína. Její přítel se ale na ni vyčítavě podíval a vysvětlil jí, že tenis hraje pravou rukou, ale drží si levou. „Bylo to trochu trapné, ale pak jsme se tomu zasmáli. Já vysvětlovala, že jsem fakticky unavená, ale jakmile se mě dotkl, stejně vše skončilo sexem a musím říct, že byla blbost se vymlouvat,“ směje se Pavlína.

A co vy? Jak se vymlouváte?

Reklama

Načítám