Hlavní obsah

Vybavte školáky stylově z pohodlí domova

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Školní potřeby s motivy oblíbených dětských postaviček si letos můžete díky službě Tesco Potraviny on-line nechat donést až k domovním dveřím.

Článek

Nový školní rok se nezadržitelně blíží a na řadu opět přichází nákup potřeb pro malé i velké školáky. Jak je co nejrychleji obstarat podle seznamu na jednom místě, v předstihu, a hlavně pohodlně? Určitě si vyberete z kolekce Škola v mém stylu v obchodech Tesco.

Kromě kamenných prodejen navíc letos můžete nově nakoupit školní nezbytnosti také z pohodlí domova prostřednictvím oblíbené služby Tesco Potraviny on-line. Na školáky všech věkových kategorií a jejich rodiče tady čeká 700 nejoblíbenějších položek, od tužek a sešitů přes krabičky na svačinu či láhve na vodu až po batohy a aktovky.

Oblíbení hrdinové z filmů a seriálů přicházejí školákům pomoci s učením a složitými domácími úkoly

Nákupy z obýváku? Žádný problém

Nakupování potřeb před začátkem školního roku asi nepatří mezi nejoblíbenější činnosti. Děti by místo oddělení papírnictví raději trávily čas v hračkářství, rodiče pak chtějí stihnout doplnit nejen školní brašnu a penál svých ratolestí, ale také domácí ledničku a spíž. Proto letos raději ušetřete čas i nervy a nakupujte pohodlně přes internet.

Prostřednictvím oblíbené služby Potraviny on-line nakoupíte kompletní školní výbavu třeba z obýváku. Nechybí zde školní potřeby v moderních a stylových designech, například s motivy animovaných postaviček, které děti milují.

Služba Tesco Potraviny on-line letos nově nabízí 700 nejžádanějších položek ze sortimentu školních potřeb. Vybere si každý

Oblíbení hrdinové dorazí až ke dveřím

Podle průzkumu společnosti Tesco je pro téměř 90 procent dětí při výběru školní výbavy rozhodující vzhled a design. Pro malé i větší školáky je zkrátka důležité, aby se jim pomůcky líbily a rádi je nosili. Rodiče pak při nákupu školních potřeb podle tohoto průzkumu upřednostňují zejména funkčnost a kvalitu. Dobrá zpráva je, že dnešní nabídka dokáže uspokojit jak dospělé, tak děti.

V internetovém obchodě společnosti Tesco si najdou to své zkrátka všichni. Kluci si mohou vybrat například oblíbené Transformers nebo Mimoně, na holčičky zase čeká Hello Kitty, Minnie nebo Ledové království. Větší školáci pak určitě rádi ohromí spolužáky výbavou s hrdiny Star Wars nebo Monster High.

Stačí jen objednat a čekat na příjezd oblíbených hrdinů až k domovním dveřím.

Reklama

Související témata:

Načítám