Hlavní obsah

Vybíráte povlečení? Tahle si oblíbíte!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aby byl váš odpočinek dokonalý, je vhodné mít pevnou postel a vzdušné peřiny. Nepodceňujte však volbu povlečení. To nemusíte vybírat jen podle designu, prim hraje především velikost a materiál.

Článek

Pokud zapátráte po historii lůžkovin, snadno zjistíte, že si celá desetiletí vedev oblíbenosti bavlněné povlečení. Je zárukou komfortu a pohodlí v každém ročním období. Díky jeho termoregulačním vlastnostem vám v něm nebude horko ano zima, velmi dobře snáší praní a sušení a bavlna je vždycky příjemná na dotek. Když k tomu přidáte vynikající absorpční vlastnosti a dobrou prodyšnost, obvykle je o nákupu rozhodnuto.

Stálobarevnost není mýtus!

Doba si žádá nové technologie a nejinak je to i v případě ložního prádla. Na trhu se dnes můžete setkat s povlečením, při jehož výrobě byly použity ekologické reaktivní barvy, které vlákno probarví do hloubky. Takové povlečení vydrží i po mnoha vypráních stejně syté a barevné, a to i když jej perete při vyšších teplotách. Vzhledem k tom, že tisk reaktivními barvami přináší kvalitu a odolnost látky, počítejte s nepatrně vyšší cenou výrobku.

Bavlněné povlečení Markéta – černá

Je libo neobvyklou velikost? Vyberte si, prosím!

Dnes už není žádný problém si vybrat lůžkoviny téměř na míru. Máte doma dlouhána, který potřebuje prodlouženou velikost? Nebo jste čerstvě po svatbě a chcete se se svým miláčkem tulit pod jednou peřinou? Pak zvolte povlečení 200 x 220 cm, které je také známé pod pojmem francouzské. I zde budete mít na výběr z celé řady krásných designů a materiálů.

Bavlněné povlečení Luna

Pohádkové motivy pro děti

Kdo má děti, ví, že mají mnohdy větší nároky než dospělí, a hlavně si potrpí na své oblíbené filmové postavičky úplně na všem. A protože pohádkovému světu ještě stále vládne Disney, snadno se setkáte s dětským povlečením právě v tomto stylu. I přesto, že výběr zboží pro děti dá dospělým obvykle zabrat, rozzářené dětské oči za to stojí.

Bavlněné povlečení na dvě lůžka Adina – fialová

Cena versus kvalita

Kdo by si nepořídil rád kvalitní ložní povlečení za nízkou cenu? To je jistě lákavé, zejména pro ženy. V takovém případě nikdy nezapomeňte nakupovat u prověřených prodejců. Řetězce denně lákají nekonečně dlouhou nabídkou levného povlečení, avšak ne vždy vám vydrží po delší dobu. Odborníkem na slovo vzatým v oblasti ložního prádla je internetový obchod RodinneBaleni.cz. Právě zde se vám dostane dobré rady při nakupování i opravdu pestré nabídky zboží. Přejeme šťastnou ruku při nakupování!

Související témata:

Načítám