Hlavní obsah

Vyhrajte lístky na party ProŽeny!

Foto: google.com

Zveme vás na oslavu narozenin ProŽenyFoto: google.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ProŽeny.cz má narozeniny! Společně už v srpnu oslavíme 2. narozeniny nejčtenějšího ženského serveru v Čechách! Chcete se jedinečné party na lodi zúčastnit i vy? Vyhrajte v naší soutěži 2 VIP vstupenky pro sebe a svoji kamarádku. Třeba se na vás tentokrát usměje štěstí!

Článek

Ano, je to pravda! Právě dnes startuje soutěž o celkem 10 VIP vstupenek na narozeninovou party www.prozeny.cz, která vypukne už 26. srpna! Vyhraje je 5 čtenářek z těch, které správně odpoví na soutěžní otázku – ZDE. Snadno si každý spočítá, že výherkyně získá lístky 2 – takže si nabitý program bude moct užít spolu se svojí nejlepší kamarádkou! A co všechno vlastně na pasažéry party lodi ProŽeny.cz čeká?

Romantickým lákadlem je vlastně už samotný parník Vyšehrad. Ten patří do flotily společnosti Evropská vodní doprava, která každý rok přepraví stovky cestujících – ať už na vyhlídkové plavbě po Vltavě, příjemné večeři s živou hudbou, nebo firemní party.

Já se šíleně těším i na přehlídku spodního prádla a plavek Timo. Značku spodního prádla Timo mám ráda hned ze dvou důvodů. Jednak při výrobě podprsenek myslí i na ženy, které prodělaly rakovinu prsu (vyrábějí tzv. protetické prádlo), jednak mají na www.timo.cz právě slevy na plavky z kolekce 2010. A vypadají luxusně!

Podpalubí se promění v masážní a kadeřnický salon. Vlasové umění předvedou kadeřníci z týmu Schwarzkopf – Tibor Prikler a Jan Žyla. Během několika minut vám na hlavě vykouzlí úžasné vlasové modely. A když už budete mít frizúru jedna báseň, přijde čas přesunout se vedle na masáž. Masérky ze salonu Stella Maris vám zcela zdarma nabídnou masáž zad, šíje i rukou.

Z takto opečovávaných rukou se bude lépe číst i přítomným znalkyním budoucnosti ze společnosti EMA Europe! Kartářky Radomila, Linda, Alžběta a Barbora vám otevřou oči a prozradí, co vás čeká a nemine. A celý večer budou vykládat karty jen a jen pro vás.

Lákavá je i tombola. Mám zatím zakázáno vyložit všechny trumfy na stůl, takže prozradím jen některé z cen (ale pst!). Hrát se bude např. o kompletní depilaci ve studiu Laser One nebo o poukázku na boty v hodnotě 5000 z dílny Destroy. Ve hře je také kabelka Paul Frank, detoxikační masáž od salonu Stella Maris, trendy batohy značky Topgal a poukázka na kosmetickou péči na klinice LaserMed.

Třpyt celému večeru dodá společnost D. I. C., která věnuje do tomboly poukázku na diamant v hodnotě 10 000 korun. Která z vás se chce blýsknout novým šperkem?

Takže rychle klikněte SEM– zde můžete odpovědět na soutěžní otázku a vyhrát lodní lístek na plavbu, na kterou rozhodně dlouho nezapomenete!

Související témata:

Načítám