Hlavní obsah

Vyhrajte mobil s dotykovým displejem!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Pořiďte si technologickou novinkuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jste zkoušeli ovládat mobilní telefon jen tím, že se lehce dotýkáte obrazovky? Ne? Pro vás odvážné, kdo se nebojíte nových technologií, jsme připravili soutěž o mobilní telefon LG KP500, který má snad vše, co běžný uživatel mobilního telefonu potřebuje!

Článek

Černý telefon s postranním červeným proužkem se od běžného mobilního telefonu liší dost zásadně - nemá totiž klávesnici s čísly. Tam, kde obvykle bývají tlačítka pro volání a psaní SMS, je pouze displej. Celkové ovládání však i přesto není vůbec složité. Buď můžete prsty ťukat přímo na zobrazená tlačítka na obrazovce, nebo telefon ovládáte pomocí tužtičky, kterou snadno vysunete z boku telefonu. Co dalšího vám může tento stylový telefon nabídnout?

  • třípalcový displej
  • vestavěný mp3 přehrávač a rádio
  • detekci polohy telefonu (vhodné pro hry v telefonu - např. bowling)
  • vestavěný fotoaparát (3.0 Mpx)
Foto: cz.lge.com

Prohlédněte si mobil ze všech úhlůFoto: cz.lge.com

Ale pozor, hodnotná cena si také žádá správné odpovědi na rafinované otázky! Ověřte si, jak dobře znáte naši redakci! Soutěž naleznete v záložce Soutěže v horní nabídce nebo jednoduše klikněte ZDE.

Související témata:

Načítám