Hlavní obsah

Výrazné oči jako Sophie Turner? Zkuste náš beauty tutoriál!

 

Reklama

Aktualizováno

Sophie Turner (23) se v průběhu let, kdy hrála postavu Sansy ve Hře o trůny, dostala mezi přední hollywoodské celebrity. Díky kráse a stylu bychom ji zařadili mezi „It Girls“, tedy ty, které udávají trendy. Náš další beauty tutoriál podle celebrit nemohl patřit nikomu jinému! Jak na výrazné linky, uvidíte ve videu!

Článek

Herečka Sophie Turner v poslední době s líčením dost experimentuje. Na svém Instagramu sdílíkromě zamilovaných fotek se svým novomanželem Joe Jonasem (29), i make-upovou inspiraci.

My si vybraly look, kde má výrazně orámované oči protažené do kočičích linek, dokonalou matnou pleť a světle růžové rty. Ve videu vám vizážistka Daniela ukáže, jak na věc.

Foto: Profimedia.cz

Sophie Turner s make-upem na červený koberec experimentuje. Ve videu uvidíte návod na prostřední lookFoto: Profimedia.cz

Sophie Turner se proslavila díky roli Sansy Stark v mega úspěšném seriálu Hra o trůny (2011–2019). Její nejnovější rolí je postava Jean Grey ve filmu X-Men: Dark Phoenix.

Sophie se nedávno provdala, vzala si hudebníka Joe Jonase ze skupiny Jonas brothers. Dvojice si řekla své „ano“ v uvolněném duchu v Las Vegas letos v květnu – oddávající byl převlečený za Elvise a Sophie na sobě měla bílý overal ze Zary. Svatbu se jim ale podařilo utajit.

Svatební oslava v honosnějším stylu pak proběhla začátkem července ve Francii, a tady už si to Sophie vynahradila róbou od Louis Vuittona.

Podívejte se na další videa ze sekce beauty: Top 10 make-up triků od vizážistky!

Reklama

Načítám