Hlavní obsah

Vzkaz ženám: Tohle je 7 věcí, které pánové v posteli nesnášejí. Nedělejte je!

Foto: NotarYES, Shutterstock.com

Foto: NotarYES, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článků o tom, co mají muži v posteli rádi, je spousta. Ale zajímaly jste se někdy o to, co jim vadí? Podle britské sexpertky Tracey Cox je totiž řada věcí, které ženy při sexu běžně dělají, přitom pánové je nesnášejí! Tohle je sedm z nich.

Článek

Vědět, co má váš partner rád, co ho skutečně rozpálí, je samozřejmě super. Je ale také dobré vědět, co naopak nesnáší. A možná se budete divit, tohle jsou prý jakési milostné zvyky žen, které pány spíš odpuzují.

1. Společné sledování porna

Hodně mužů porno běžně sleduje a ženy to vědí. A v rámci snahy potěšit partnera navrhnou, aby se na erotiku podívali spolu. Doposud je to v pořádku, vážně mu tím nejspíš uděláte radost.

Ale pozor na to, jak budete reagovat, až na ovladači stisknete „play“. „Většina žen nepočítá s tím, že při společném sledování porna budou v tu chvíli hrát tak trochu druhé housle. Většina mužů totiž neodtrhne oči od obrazovky, což je to, co dělají, když se dívají sami. Ženy se ale pak cítí dotčeně, jsou v šoku z toho, jak moc je dokáže film vzrušit. Mohou se cítit i méněcenné, že ony v něm takovou touhu nevzbuzují,“ říká Tracey Cox.

Pokud tedy společné sledování porna navrhnete, neberte si osobně, když se bude dívat na herečky v akci, nikoli na vás. Není to žádné odmítnutí, ani nezájem o vás, prostě jen dělá to, co jste samy navrhly. Dívá se!

Foto: vgstudio, Shutterstock.com

Při sledování lechtivých filmů ho prostě nechte se dívat!Foto: vgstudio, Shutterstock.com

2. Přílišná hlučnost

Sténání a vzdechy při milování jsou jistě skvělé. „Ale pokud u toho křičíte, jakoby vás partner právě vraždil, muže to spíš vyděsí. A pokud vás navíc může někdo slyšet, bude se cítit trapně,“ varuje Tracey Cox.

Vy si tedy možná říkáte, že s každým dalším vydatným vzdechem, mu dáváte najevo, jak je úžasný milenec, on se ale už teď děsí okamžiku, kdy se potká se sousedem (spolubydlícím, rodiči…), který všechno slyšel.

A stejně tak pozor na to, kdy sténat začnete. „Jestliže začnete vzdychat po první puse, bude si jistý, že své vzrušení předstíráte a hodláte to v tom i pokračovat,“ dodává Tracey Cox.

3. Žádná snaha

Tiše ležíte, ani se nehnete, jeho necháte dělat veškerou práci? Tak to pánové nesnášejí. Mají totiž pocit, že v podstatě o sex nemáte zájem, jen mu ho umožňujete, abyste od něj měla klid.

4. Škrábání

Ve filmu to většinou vypadá jako projev vášně, vzrušující hra. Jenže v reálu škrábání není ani tak sexy, jako spíš bolestivé.

5. Přílišná stydlivost

Zpočátku se každý tak trochu stydí, ale pokud už spolu pár měsíců chodíte, ale on vás stále neviděl nahou, protože odmítáte rozsvítit a vylézt zpod peřiny, nesmí se vás dotýkat na místech, o nichž máte pocit, že nejsou dost atraktivní, je to špatně. „Stydlivost vás i jeho omezuje. Odmítáte určité polohy, nechcete měnit prostředí, milovat se při světle a podobně. Pokud vám partner říká, že jste krásná, tak to tak berte a nestresujte se,“ radí Tracey Cox.

Foto: Kotin, Shutterstock.com

V posteli je třeba experimentovat, jen jedna, byť oblíbená, poloha nestačí!Foto: Kotin, Shutterstock.com

6. Jen misionář to může být

Podle Tracey Cox mají ženy misionáře v oblibě z několika důvodů. „Ta poloha umožňuje oční kontakt, což je romantické a sexy. Jsou ale ženy, které ji preferují, protože při ní není jejich tělo téměř vidět, nebo proto, že nemusí vyvinout v podstatě žádné úsilí, veškerá práce je na muži,“ upřesňuje Tracey Cox.

Myslete ale na to, že obecně je těžké udržet vášeň a jiskru v ložnici, když vedle vás je roky stále stejný člověk. Pokud s ním ale spíte stále stejným způsob, není to těžké, je to v podstatě nemožné!

7. Teď ano, teď ne

Dalším nešvarem, kterého se podle mužů ženy často dopouštějí, jsou pokusy říkat partnerovi, kdy má či nemá vyvrcholit. Pokud mu budete říkat, aby ještě vydržel, jen ho vystresujete. Buď tím předčasnou ejakulaci vyvoláte, případně mu ze stresu opadne erekce. „A ošemetné je to i v opačném případě, kdy ho naopak popoháníte kupředu. Možná si myslíte, že to vyznívá nadšeně, že se prostě nemůžete dočkat jeho blaha, ale on může mít pocit, že už to jen chcete mít všechno za sebou,“ vysvětluje Tracey Cox.

Děláte některou z těchto věcí?

Reklama

Související témata:

Načítám