Hlavní obsah

Za málo peněz hodně muziky aneb Stylové outfity za 1 500 Kč

Foto: kiuikson, Shutterstock.com

Foto: kiuikson, Shutterstock.com

Reklama

Podzimní výlohy lákají ke koupi nových kousků skoro na každém kroku a odolat módním trendům představuje těžkou zkoušku i pro ženy s pevnou vůlí. Jenže utrácet horentní sumy z rodinného rozpočtu nepřipadá v úvahu? Nevadí. Poradíme vám, kde pořídíte celý outfit do 1 500 korun!

Článek

Nabídka oděvů je v dnešní době opravdu obrovská a rozhodně nemusíte mít tučné konto, abyste mohly vyrazit na nákupy. I levné věci jsou šik, pokud je správně zkombinujete. Inspirujte se třeba následující čtyřkou modelů pro různé příležitosti. Ani jeden přitom nepřesáhne částku 1 500 Kč – a to včetně bot!

1. Na procházku 

Linkovaný svetr s rolákem zahřeje i v chladnějších dnech a jeho krásná béžová barva vynikne v kombinaci s tmavými kalhotami slim střihu. Ať už plánujete procházku v přírodě, nebo po městě, nezapomeňte na pohodlnou obuv – a stylové farmářky teď letí.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice Claire’s, 110 Kč; 2. kalhoty Gate, 218 Kč; 3. svetr F&F, 599 Kč; 4. boty (prodává Casnaboty.cz), 266 Kč; 5. kabelka Even&Odd (prodává Zalando), 300 KčFoto: Archiv firem

2. Do divadla 

Kulturní akce si žádá patřičný dresscode. Šaty s dlouhým rukávem v moderním vínovém odstínu doplňte o oversized kabát a černé lakované kozačky ke kotníkům. Malinkaté psaníčko vyměňte za praktičtější kabelku do ruky, kam se vám vejdou všechny nezbytnosti.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát JDY (prodává Zalando), 550 Kč; 2. šaty Terranova, 299 Kč; 3. čelenka New Yorker, 109 Kč; 4. boty C&A, 250 Kč; 5. kabelka House, 249 KčFoto: Archiv firem

3. Do práce 

Kostkovaný vzor je na módních molech evergreen a pravděpodobně se nebudeme mýlit, když jej zařadíme mezi trendy, které nikdy nezmizí. Nemít podobný potisk v šatníku je tedy vlastně skoro hřích. V mřížkovaných kalhotách oslníte na každé pracovní schůzce.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabelka Call It Spring (prodává About You), 515 Kč; 2. kalhoty Pepco, 179 Kč; 3. mikina F&F, 349 Kč; 4. kozačky Gate, 168 Kč; 5. náušnice Parfois (prodává Answear), 229 KčFoto: Archiv firem

4. Na rande 

Nemůžete se dočkat schůzky s mužem svých snů nebo jdete na skleničku s nejlepší kamarádkou? Oblečte se do sexy sukně s přiznaným zipem a přiléhavého roláku. Vzhled femme fatale odlehčíte módními teniskami a roztomilou kabelkou z umělé kožešiny.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. čelenka Haily’s (prodává Zoot), 199 Kč; 2. sukně Gate, 348 Kč; 3. tričko New Yorker, 199 Kč; 4. tenisky House, 399 Kč; 5. kabelka Medicine (prodává Answear), 329 KčFoto: Archiv firem

Podívejte se na zábavný návod, jak nosit jedny šaty čtyřikrát jinak!

Reklama

Načítám