Hlavní obsah

Jeďte na neutrál! Klidné čisté tóny pro milovnice střídmosti

Foto: Pravosudov Yaroslav, Shutterstock.com

Foto: Pravosudov Yaroslav, Shutterstock.com

Reklama

Toužíte po multifunkčním a absolutně variabilním šatníku? V takovém případě dejte před bláznivými trendy přednost klidnějším barvám, jako jsou béžová a šedá. Překvapí vás, kolik toho mohou tyto odstíny nabídnout.

Článek

Nejspíše vás to překvapí, ale být zahalená od hlavy až po paty v odstínech krémové a šedivé vůbec nemusí být nuda. Naopak! Jejich barevné spektrum je natolik široké, že i kdybyste celý týden nenosily nic jiného, můžete každý den vypadat úplně jinak. Kromě toho spolu s černou a bílou patří k základním barvám, které jsou stavebními kameny každé praktické garderoby.

Vyberte si svůj odstín

Možná jste si dosud myslely, že vám ani šedá, ani béžová nesedí a spíše v nich zanikáte. Zásadní je vybrat pro sebe vhodný odstín. Mají přece tolik podob: jemná vanilka, crème brûlée, karamelová, písková! U šedivé je to pak třeba holubí šeď, betonová, antracitová, platinová nebo ocelová. Jde jen o to, najít si svého lichotivého favorita.

Nesmrtelná klasika v akci 

Důvodů zamilovat se do šedé a béžové je hned několik. Zaprvé vypadají elegantně a draze – povýší i ten nejjednodušší model a dodají mu určitý status. Záleží samozřejmě i na materiálu, ale ve většině případů i levnější modely z konfekce budou vypadat díky zabarvení na úrovni.

Další předností je nekonečná možnost je kombinovat naprosto se vším. Úžasně vypadají komplety v jedné barvě, složené například jen z kousků, které se od sebe odlišují intenzitou tónů. Ale harmonický celek vytvoří i se stálicemi vašeho šatníku a vdechnou jim nový život.

V neposlední řadě jsou tyto odstíny vhodné pro jakoukoliv příležitost – práce v kanceláři, pobíhání po městě, obchodní schůzky, kde musíte reprezentovat, veřejná vystoupení, ale i romantické a slavnostní okamžiky. Aby vaše looky vypadaly moderně a byly stylové, doporučujeme vsadit na originální střihy a zajímavé materiály, jejichž struktura vytvoří trendy kontrast.

Jste připravené vyrazit na nákupy? V obchodech nyní najdete nepřeberné množství modelů v nejrůznějších cenových kategoriích.

Halenky s poutavými detaily

Foto: Archiv firem

Zleva: Lindex, 1499 Kč. Zara, 799 KčFoto: Archiv firem

Lehké šaty

Foto: Archiv firem

Zleva: Reserved, 1499 Kč. Next, 940 KčFoto: Archiv firem

Šik kalhoty

Foto: Archiv firem

Zleva: COS, 2599 Kč. Topshop, 1159 KčFoto: Archiv firem

Univerzální overaly

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 1299 Kč. H&M, 899 KčFoto: Archiv firem

Svůdné svetříky

Foto: Archiv firem

Zleva: Lindex, 1299 Kč. Next, 805 KčFoto: Archiv firem

Objemné pleteniny

Foto: Archiv firem

Zleva: Zara, 1599 Kč. COS, 2299 KčFoto: Archiv firem

Pouzdrová klasika

Foto: Archiv firem

Zleva: Reserved, 599 Kč. Massimo Dutti, 1895 KčFoto: Archiv firem

Minidélky

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 749 Kč. Stradivarius, 499 KčFoto: Archiv firem

Maximální zateplení

Foto: Archiv firem

Zleva: Stradivarius, 1999 Kč. Massimo Dutti, 6595 KčFoto: Archiv firem

Přijdou vám šedá a béžová nudné? Hitem sezony je kohoutí stopa!

Reklama

Načítám