Hlavní obsah

Zabijáci sexu s novým partnerem? Máme jejich seznam!

Foto: g-stockstudio, Shutterstock.com

Foto: g-stockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Když najdete nového partnera, se kterým máte chuť se pomilovat, je to důvod k obavám. Koneckonců nikdy dopředu nevíte, do čeho jdete. Má cenu se přetvařovat nebo tlačit na pilu? Etiketa prvního milování má svá pravidla.

Článek

Není důležité, kolik nadšení se ve vás ukrývá. Nový partner sice působí solidně, navíc je i vtipný a zábavný, nicméně to, zda si v posteli budete rozumět, je ve hvězdách. Navíc vás v této souvislosti mohou přepadat negativní myšlenky. Je vaše tělo dost sexy? Neztrapníte se? Máte být aktivní, nebo spíš pasivní? Otázek je mnoho, stejně jako odpovědí. Přesto základní manuál, který popisuje sex s novým milencem, přece jen existuje.

Nelamte věci přes koleno

Ačkoli je vidina úžasného sexu lákavá, většina prvních sexuálních setkání nemusí proběhnout hladce. Ve hře je nervozita, nevhodně zvolený čas či nepřipravenost jednoho z partnerů. Proto se do sexu nepouštějte za každou cenu. Jsou-li okolnosti proti vám, zasmějte se jim a nechte si milostné setkání napříště. Aspoň budete mít šanci dozvědět se o novém sexuálním objektu trochu víc. Samozřejmě vždy respektujte milencova rozhodnutí a nikoho do ničeho nenuťte. To samé očekávejte i od něj.

Foto: UfaBizPhoto, Shutterstock.com

Nevystřílejte hned napoprvé všechny patrony. Nechte si něco napříštěFoto: UfaBizPhoto, Shutterstock.com

Povídejte si

Líbí se mu sex ve třech, jeho bývalá ujížděla na poutech a svazování, přičemž jemu to připadalo fajn? Tyhle informace můžete dostat, jen pokud si budete povídat. I když se vám většinou nikdo nesvěří se svým tajemstvím jen tak, ledacos se dá vypozorovat a odvodit právě z historek dob minulých. A znáte to. Kdo se ptá, ten se i dozví. Můžete si ušetřit mnohá nepříjemná překvapení a přinejmenším vysondujete, jaký vztah a postoj k sexu tenhle chlapík vlastně má.

Přiznejte, že jste nervózní

Podle britské sexuoložky Tracey Cox není žádná ostuda, když přiznáte, že jste nervózní. Na rovinu řekněte, že vás daná situace trochu rozrušuje – a také máte strach, aby se něco nepokazilo. Uvidíte, že když tohle vyslovíte nahlas, uleví se nejen vám, ale i protistraně. Ta totiž pochopí, že není jediná, koho sužuje nejistota. Může se tak uvolnit případné napětí.

Zůstaňte v bezpečí

Nikdy nepředpokládejte, že jste pro svého nováčka tou první. Zejména na začátku vztahu, jestliže na sex spěcháte a nemáte jistotu, jak to má dotyčný se sexuální minulostí, používejte prezervativ. Ti důkladnější mohou protějšek požádat o testy na pohlavně přenosné choroby, jakkoli bizarně to zní. Leckdo razí názor, že je lepší být chvíli za hnidopicha než se měsíce léčit s něčím, co nepříjemně zkomplikuje jak osobní, tak milostný život.

Nevyvádějte a držte se při zemi

Tracey Cox tvrdí, že mnoho žen podléhá dojmu, že na schůzce, během které dojde k prvnímu sexu, se zkrátka musí předvést v tom „nejlepším“ světle. Proto se různě kroutí, příliš nahlas vzdychají a prokazují nevídanou radost nad přítomným okamžikem. Některé si takříkajíc do zásoby neponechávají ani moment překvapení, takže okamžitě předvádějí to nejbláznivější, co se v nich ukrývá. Sex na schodech? Orální milování s kostkami ledu nebo odvážná milostná pozice, při níž je nutné mít hlavu dolů? Budiž, ale až příště! Nový milenec by se mohl přinejmenším vyděsit. Začínejte pomalu a průběžně se ujišťujte, že jste oba na stejné vlně.

Zapomeňte na dokonalost

Mít sex s někým neokoukaným je tak vzrušující! Nikdy se však nebude jednat o čistou dokonalost. Nový partner neví, v jakých pozicích dosahujete orgasmu nebo že vás líbání na ucho spíš rozptyluje, než rozpaluje. Tyhle věci si musejí sednout. Proto sami sobě věnujte pár týdnů. Poznávání jeden druhého patří mezi nezbytné fáze mileneckého vztahu, které prý patří, aspoň podle některých, mezi nejvzrušivější období vůbec. Tak si ho užijte!

A jaké zásady se při sexu s někým novým držíte právě vy?

Reklama

Načítám