Hlavní obsah

Zahrádkaříte? Přihlaste se do nového pořadu Televize Seznam

Foto: Televize Seznam

Foto: Televize Seznam

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z mála věcí, na které se koronavirová krize podepsala pozitivně, je chuť lidí trávit čas venku na čerstvém vzduchu – i na zahrádce. A právě milovníci zahrad a práce na zahrádce se mohou těšit na zbrusu nový pořad na Televizi Seznam.

Článek

Lidé přirozeně touží po vlastním venkovním prostoru, kde se cítí příjemně, bez omezení a kde mohou mít kus vlastní přírody a volně dýchat bez roušek. Přibývá tak nadšenců, kteří si právě v této době zakládají nebo zvelebují své zahrádky. Stará pravda, že co Čech, to zahrádkář, tak platí víc než kdy jindy. A právě na zlaté české ručičky se zaměří nový pořad Televize Seznam Mistři zahrad, pro který hledáme protagonisty.

Vlastníte krásnou zahradu? Máte tipy a triky, jak ji zvelebit? Chcete se pochlubit svým mistrovstvím? Pak neváhejte a pošlete nám základní informace o své zahradě i s fotkami na mail mistri.zahrad@televizeseznam.cz.

Foto: Televize Seznam

Pořadem, který představí nejkrásnější zahrádky a kde se dozvíte mnoho zajímavostí a rad, bude provázet zkušená zahradní architektka Dana MakrlíkováFoto: Televize Seznam

Máte krásnou zahradu? Pochlubte se

Pořadem plným rad, receptů, okouzlujících proměn a také těch nejmalebnějších českých zahrádek a zahrad bude provázet renomovaná zahradní architektka Dana Makrlíková. Zkušená moderátorka, kterou si můžete pamatovat jako redaktorku zpravodajství i spolupracovnici legendárního Přemka Podlahy, se kutilství a zahradničení věnuje odmalička a má za sebou nejen desítky televizních pořadů, ale i stovky realizací konkrétních zahrad.

Pokud máte zahradu či zahrádku, kterou byste se rádi pochlubili, podařilo se vám vypěstovat něco obdivuhodného nebo prostě víte, že máte nás i diváky čím okouzlit, přihlaste se do našeho pořadu a pošlete nám fotografie své zahrady i se základními informacemi na mistri.zahrad@televizeseznam.cz.

Reklama

Načítám