Hlavní obsah

Zahřejte se sexem! 6 tipů pro milování v zimě

Foto: Profimedia

Že vy v zimě chuť na sex nemáte? Ale to se přece může snadno změnit!Foto: Profimedia

Reklama

Zima je tady. V této roční době může být obtížné najít kuráž, svlékat se a milovat. Taky nepatříte mezi ty statečné? Zahříváte se radši jen pletenými ponožkami? Tyhle tipy pro zimní mazlení to změní!

Článek

Zimomřivým se kolikrát těžko vysvětluje, že při sexu stoupá krevní tlak, puls i teplota těla. Tulení v chladných měsících je pro ně druhořadé.

Patříte mezi ně? Pak vsaďte na doporučení známé sexpertky Sarah Gibson z Nového Zélandu, která na svém blogu sepsala seznam, jak mít v zimě skvělý sex. Zde jsou její tipy.

1. Roztajte s ohněm

„Romantickou, mazlivou náladu podporuje zvuk praskajícího dřeva a teplo plamenů, díky kterým je chladné počasí venku zapomenuto. S trochou štěstí každý roztaje,“ říká sexuální odbornice a dodává, že pokud doma nemáte krb, pak se dá sexy nálada podpořit mnoha obyčejnými čajovými nebo vonnými svíčkami, které sice tolik nezahřejí, ale vytváří dojem teplého a útulného prostředí. To dělá ženské i mužské duši dobře!

2. Dopřejte si uvolňující masáž

„Chcete-li se okamžitě uvolnit, umístěte neotevřenou láhev masážního oleje do misky s horkou vodou na tři až pět minut. Po otestování teploty na vnitřní straně zápěstí naneste olej na záda partnera, nebo on na ta vaše, a užijte si, jak teplá kapalina stéká po těle,“ dál doporučuje Sarah Gibson, jejíž tip nahrazuje poměrně drahé masážní svíčky. (150 mililitrů stojí i pět set korun.)

Pokud si však na experiment s masážním olejem netroufnete, pochopitelně můžete zakoupit i je a dopřát si trochu toho dobrodružství.

Foto: Profimedia

Něžná masáž rozehřeje i tu nejzmrzlejší dušiFoto: Profimedia

3. Pohrajte si s voskem

Jak se masážní svíčka používá? Masážní olej, speciálně upravený do podoby vosku, je možno zapálit stejně jako svíčku. Po několika minutách se v rozpuštěné podobě kape na pokožku a rozmasíruje. (Teplota oleje je příjemná a případné esenciální oleje provoní okolí.)

Zmíněná sexpertka tyhle „hrací svíčky“ považuje za zimní lahůdku. „Kapající vosk na kůži pokožku zcitliví, takže ta bude na dotyk reagovat dvakrát intenzivněji,“ říká Sarah Gibson. A přidává připomínku, že vosk musí být nanášen z výšky několika centimetrů, aby měl čas před dopadem na kůži vychladnout. Pro jistotu.

4. Použijte hřejivé gely

Šaty jsou pryč a do vás se dala zima? Hřejivé masážní gely vytvoří pocit tepla a v kombinaci s foukáním na pokožku, které zvýší citlivost, způsobí slastné pocity. (V případě, že je výrobek masážním i lubrikačním gelem v jednom, je tato informace uvedena na obalu.) V obchodech hledejte pod označením „warming“. Nebo konečně vytáhněte lávové kameny!

Foto: Profimedia

Horká koupel ve dvou? Skvělý začátek!Foto: Profimedia

5. Užijte si koupel

Lázeň je skvělým místem pro zimní sex. Voda vás zahřeje a ještě si užijete spoustu zábavy. „Nebojte se vodotěsných vibrátorů různých tvarů a velikostí, použijte proud sprchové hlavice k masturbaci. Anebo si navzájem dopřejte masáž hlavy. Nezapomeňte na kondicionér a aspoň deset minut stimulace pevnými krouživými pohyby,“ radí sexpertka.

Pokud zatoužíte po milování pod hladinou, použijte lubrikant na bázi silikonu. Do vody můžete přidat i pár kapek nějakého vonného oleje. Víte třeba, že existuje olej „kadidlo“ nebo „cedrové dřevo“? Podle britské autorky příruček pro dospělé Lindy Sonntag obojí působí jako afrodiziakum a vytváří výjimečnou až sváteční atmosféru.

6. Zahřejte se při cvičení

Podle Sarah Gibson jedním z nejlepších způsobů, jak zkombinovat teplo, aktivitu a sex, jsou fyzicky náročnější polohy. Zkuste klečet, stát na jedné noze, pohybovat boky nahoru a dolů. Přestávky jsou sice povoleny, ale pak zase hurá na věc.

„Všechny tyhle tipy vám pomohou porazit zimní blues,“ uzavírá odbornice. Zkusíte to?

A jak se váš milostný život slučuje se zimou?

Reklama

Související témata:

Načítám