Hlavní obsah

Zavařujete marmelády či okurky? Ozdobte zavařovačky a máte super dárky

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je čas sklizně a zavařování. Chystáte se svými vynikajícími domácími výrobky potěšit rodinu a kamarády? Tak to si zaslouží lepší kabátek než obyčejnou nálepku s názvem. Naučíme vás tři rychlé triky, jak sklenice parádně dárkově nazdobit.

Článek

Sezona vrcholí a je třeba zpracovat všechno, co vám les, sad i zahrada dávají. A tak se nabízí otázka, koho budete chtít svými zavařeninami, kompoty, čalamádami, čatní nebo okurkami podarovat.

Sklenička domácí dobroty, vyrobená s láskou a bez zbytečné chemie, je super dárek, který potěší každého. Víte, jak svůj milý dar přivedete k dokonalosti? Zkuste zavařovačky efektně ozdobit – vždyť obyčejné štítky s nápisem už dávno nikoho nebaví...  A že zrovna nepatříte mezi mistry dekorování? To vůbec nevadí. Naše tipy jsou jednoduché, nebudou vás stát moc peněz a všechny nezbytnosti k výrobě seženete v obyčejném papírnictví. Tak nůžky do ruky, jde se tvořit – a za pár minut máte hotovo!

Také máte vlastní rychlé triky na zdobení zavařovaček? Pochlubte se nám!

Reklama

Načítám