Hlavní obsah

Sexsymbol Lenny Kravitz vystoupí v ČR. Ostravu zřejmě čeká pěkně žhavá jízda!

Foto: Matt Winkelmeyer, Gettyimages.com

Foto: Matt Winkelmeyer, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brzy mu bude sice 60, ale i tak je neskutečně sexy, skvěle zpívá, tančí, je to hvězda první třídy. Jeho kouzlu podlehla například Vanessa Paradise či Kylie Minogue, ženatý pak byl s Lisou Bonet. Jeho vystoupení bývají hudebně skvostná, ale také i pořádně žhavá. A Češi se letos mohou radovat. I když na evropských festivalech vystupuje jen velmi zřídka, letos udělá výjimku. Vystoupí na letošním festivalu Colours of Ostrava.

Článek

Před několika měsíci dostal své fanoušky (dobře, hlavně fanynky) do kolen, když mu vyšel nový videoklip k písni TK421. To, že je hudebně velmi povedený, nikoho zas tak nepřekvapilo. Jenže Lenny Kravitz se v něm ukázal téměř nahý a vzhledem k tomu, že i na prahu šedesátky má tělo boha, byla to opravdu parádní podívaná. A něco podobného možná letos v létě čeká i české publikum.

Sexsymbol, po kterém jiní „dědí“ ženy

Nemusíte poslouchat jeho hudbu, nemusíte být jeho fanoušky, jedno mu ale upřít nemůžete. Je zatraceně sexy a nic na tom nemění ani přibývající roky. Že je Lennymu Kravitzovi téměř 60, by si asi netipl nikdo.

Není tedy divu, že o zájem žen asi nouzi nemá. Ale věděli jste, že v minulosti (v roce 1991) randil třeba s krásnou zpěvačkou Kylie Minogue a že ženy po něm, řečeno samozřejmě s trochou nadsázky, zdědili i takoví „frajeři“, jako je Johnny Depp či Jason Momoa?

Protože každý si asi pamatuje love story Johnnyho Deppa s Vanessou Paradis, se kterým chodila od roku 1998. Jenže ještě před ním, na počátku 90. let, randila tahle kráska právě s Kravitzem, jenž také produkoval její album Vanessa Paradis (1992), na které jí většinu skladeb i napsal.

A jeho žena Lisa Bonet, s níž má Kravitz svou jedinou dceru Zoë a byl s ní ženatý šest let (od roku 1987 do roku 1993)? Ta si pak o řadu let později vzala mužného krasavce Jasona Momou (mimochodem ani s ním jí to nakonec nevyšlo, rozvedli se v roce 2022).

Kravitz v Dolních Vítkovicích

Americký zpěvák, majitel čtyř Grammy za mužský rockový vokální výkon (získal je čtyřikrát za sebou v letech 1999 až 2002, čímž vytvořil dosud nepřekonaný rekord), sice není v Čechách poprvé, ale přesto to bude na Colours of Ostrava unikátní.

Poprvé u nás Lenny Kravitz vystupoval v roce 1996 v hale na pražském Výstavišti, pak ještě několikrát v Praze či Brně, vždy šlo ale o jeho samostatné koncertní show. Letos ovšem zamíří na legendární festival, což pro něj není úplně obvyklé, evropské fesťáky navštěvuje tenhle muzikant jen velmi zřídka.

V Dolních Vítkovicích zahraje v pátek 19. července (festival se koná od 17. do 20. července), kde fanouškům představí své nové Blue Electric Light. Užít si velkou hvězdu tak intenzivně a zblízka, jak jen to festivaly umožňují, je samozřejmě velkým lákadlem a předpokládá se, že vstupenky půjdou na dračku.

Proto rozhodně nenechávejte jejich pořízení na poslední chvíli, na nákup myslete včas. Navíc v předprodeji vyjdou i levněji, takže ušetříte. Ale nezapomínejte ještě na jednu věc, Colours of Ostrava přiláká hodně milovníků hudby, problém může být i se sháněním ubytování. Takže i jeho včasná rezervace je více než rozumná!

Načítám