Hlavní obsah

Téměř nahý Lenny Kravitz vás dostane do kolen. Svlékají se ale i další slavní muži!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je mu 59, ale má tělo boha. Pyšní se dokonalým pekáčem buchet na břiše, svalnatými rameny a zadkem pevným jako skála. Ale co je nejlepší – nebojí se to ukázat! Ano, Lenny Kravitz je ve videoklipu ke své nové písni téměř nahý! Ale není jediný muzikant, který se s chutí svléká.

Článek

Už jen trailer k nové písni TK421 Lennyho Kravitze vzbudil velké pozdvižení. Bylo totiž jasné, že tohle bude pěkně žhavá jízda, a rozhodně ne jen po hudební stránce. Teď je na světě už celý videoklip a ten předčil veškerá očekávání. Ano, Lenny Kravitz tam ukázal skoro všechno!

Lenny Kravitz

V květnu příštího roku mu bude 60, ale jeho tělo by mu mohli závidět o desítky let mladší pánové. Lenny Kravitz má odvahu, rozhodl se ve svém novém videoklipu ukázat vše, co umí a má. Takže zpívá, tančí a svléká se… respektive obléká, protože jeho klip tím nejlepším nekončí, nýbrž začíná. A dámy, pokud v určitých momentech přehrávání zastavíte a dopřejete si čas na důkladnější průzkum hudebníkova těla, není se za co stydět. Vždyť proč se nepodívat, když je na co!

Robbie Williams

Je sice o 10 let mladší než Kravitz, ale i on rozhodně nemá tělo průměrného padesátníka. A i Robbie Williams si je svých „kvalit“ moc dobře vědom a čas od času své fanoušky na sociálních sítích potěší sexy fotkou. Dost často jde o snímky, kde stojí zády ke kameře, má sice tričko, ale zato jako by si zapomněl kalhoty. Je jasné, že na své pozadí je muzikant rozhodně pyšný.

Ovšem v roce 2017 se odhodlal ukázat víc, skoro všechno. A vyfotil se čelem ke kameře a zcela nahý, takže se obdivovatelé mohli kochat jeho svalnatým tělem, nespočtem kérek, a prostor tu byl i pro fantazii. Jaký poklad se asi skrývá pod rukama, kterými si Williams kryl rozkrok, se lze jen dohadovat…

Ricky Martin

I tenhle zpěvák rozhodně patří k mužům, jež o svou tělesnou schránku pečlivě dbají. I on se čas od času rád pochlubí výsledky. V roce 2016 se třeba na jeho instagramu objevila fotka od bazénu, na níž byly jediným kouskem oblečení na těle Rickyho Martina jen titěrné plavky. A ano, nestydíme se přiznat, že to nebyl vůbec špatný pohled!

Lil Nas X

Je to mladý rapper, ale také velký provokatér s hodně odvážnou duší. Poté, co se stal známým, učinil veřejný coming out a řekl světu, že je gay. Ve světě drsných a vyloženě maskulinních rapperů věc ne úplně obvyklá.

Nicméně tam odvaha rappera s uměleckým jménem Lil Nas X nekončí. Nejenže zveřejnil svou sexuální orientaci, rozhodl se svou sexualitu ve své tvorbě otevřeně prezentovat. Začalo to klipem k písni Montero (Call Me By Your Name), kde na tyči sjíždí do pekla a tančí na klíně Satana, ale ještě dál zašel předloni ve videoklipu k písni Industry Baby. Tam totiž ve vězeňské sprše tančí zcela nahý po boku dalších nahých mužů…

Justin Bieber

S výše zmíněným rapperem se to srovnávat samozřejmě nedá, ale přesto i zpěvák Justin Bieber se tu a tam rád předvede nepříliš oblečený. Poslední roky je sice mnohem klidnější a umírněnější, ale zavzpomínejme třeba na rok 2014. Na charitativní akci Fashion Rocks v New Yorku dorazil sice oblečený, ale jakmile vstoupil na pódium, kam měl uvést Ritu Oru, začal se svlékat. Diváci jeho počínání moc nechápali, někteří na něj dokonce bučeli, ale on se i tak svlékl do trenek. Proč? Nejspíš chtěl udělat reklamu na spodní prádlo značky, s níž spolupracuje.

Neil Patrick Harris

Milujeme ho ze sitcomu Jak jsem poznal vaši matku, jeho hláška „výzva přijata“ v podstatě zlidověla. A zdá se, že ani v reálném životě se tenhle herec výzev rozhodně nebojí. Už jen moderovat Oscary je něco. Ale ano, je to výzva, která se neodmítá. Nejvíc asi zaujal Neil Patrick Harris v roce 2015. Už před udílením cen prohlašoval, že stát se může cokoli, ale to, co se nakonec stalo, nikdo nečekal. Jeden ze svých vstupů totiž odmoderoval jen v bílých slipech!

Ptáte se, proč? Parodoval tím herce Michaela Keatona, který byl ten rok jedním z nominovaných na Oscara pro nejlepšího herce v hlavní roli. Nominován byl totiž za snímek Birdman, v němž se procházel v podobných slipech.

Načítám