Hlavní obsah

Agáta Hanychová jde ve stopách maminky Veroniky Žilkové: Dopřává svým dětem luxus vlastního tatínka

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozchod Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa zaznamenal asi každý. A řeší se nejen důvod, ale i skutečnost, že se jedná o rozchod s již třetím mužem, se kterým má moderátorka a influencerka dítě. Podobně jako její maminka, Veronika Žilková, dopřává svým dětem luxus vlastního otce.

Článek

Herec Bolek Polívka svého času tvrdil, že každému ze svých dětí dopřál ten luxus, že mají vlastní matku. Nakonec ale toto pravidlo porušil, jeho nejmladší tři děti mají maminku stejnou a on má už roky stejnou partnerku.

Podobné téma se nyní řeší v souvislosti s rozchodem Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa (jeho vyjádření k rozchodu zde). Mají spolu dceru Rozárii, ta je třetím dítětem moderátorky a influencerky. Všichni tři potomci mají různé tatínky. To možná není situace ideální, ale Agátě budiž ke cti, že je mámou příkladnou a s otci svých dětí udržuje když ne kamarádské, tak korektní vztahy. Ostatně na tento model je zvyklá ze své primární rodiny. I ona a její sourozenci mají až na jednu výjimku jiného tátu a problémy jim to nedělá, drží spolu jako rodina, stmelujícím prvkem je pro ně matka, herečka Veronika Žilková. Kdo jsou tatínci Agátiných a Veroničiných dětí?

Agáta Hanychová a její muži

Bývalá modelka, moderátorka a influencerka neváhá pustit sledující na Instagramu i širší veřejnost do svého soukromí. Nikdy nebyla dlouho sama a své partnery nikdy netajila. Zároveň s nimi až na výjimky moc dlouho nepobyla, což bývá terčem kritiky i posměchu (naposledy si do Agáty rýpl manžel Simony Krainové Karel Vágner). Randila s kluky ze showbyznysu, podnikateli, s lékařem i truhlářem. Kdo jsou tátové jejích tří dětí?

V roce 2010 se Agáta Hanychová dala dohromady s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou. V té době se věnovala modelingové agentuře a byla královnou večírků, proto mnozí zbystřili, když se začala vyhýbat alkoholu. Syn Kryšpín se narodil v srpnu 2011 a Agáta měla na prstě zásnubní prstýnek. O rok později měla dvojice za sebou rvačku s fotografem v Karlových Varech, mluvilo se o nevěrách a nakonec ohlásila rozchod.

Vztah s hercem Jakubem Prachařem byl jiný, nešlo o žádný románek či chvilkové poblouznění. Znají se od dětství a on prý měl pro Agátu dlouhodobě slabost. Nakonec se do sebe zamilovali a po pár měsících se v roce 2013 nejprve spontánně vzali v hotelu v Mariánských Lázních a později měli i svatbu v kostele. Po pár letech se ale začalo mluvit o krizi, tu nevyřešilo ani narození dcery Mii a po sedmi letech došlo na rozvod.

Než se dala Agáta Hanychová vloni v červnu dohromady s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, měla partnerů vícero. On se ale zdál být pro ni jako stvořený. Muž, jenž má vlastní televizi a v ní prostor, který své lásce rád poskytne, muž, jenž se o ni umí postarat… Přesto se i největším fanouškům zdálo, že těhotenství přišlo nečekaně brzy. Už po čtyřech měsících potvrdila dvojice šťastnou novinu, dcera Rozárie se narodila letos v dubnu. Léto trávili v Soukupově sídle ve španělské Marbelle, místo aby ale došlo na plánované stěhování do Soukupovy průhonické vily, oznámili před několika dny rozchod.

Foto: Profimedia.cz

Otcem skoro šestileté Mii je Jakub Prachař Foto: Profimedia.cz

Veronika Žilková a její muži

Veronika Žilková je oceňovanou herečkou, která má na kontě řadu jak dramatických, tak komických rolí. Ale její rolí nejzásadnější je ta mateřská. Nejstarší dceru Agátu porodila ve 24 letech, nejmladší Kordulu ve 43 letech.

Vdaná byla herečka třikrát, ale vztahů se známými muži prožila vícero, mnohé prozradila ve své autobiografii. Jejími partnery byli mimo jiné herec Jan Hartl nebo režisér Jiří Menzel. Které muže si vzala a jsou otci jejích dětí?

Ještě během studií, dokonce v den svých 21. narozenin, poznala reklamního režiséra Jiřího Hanycha. Svatba se konala v roce 1984 a o rok později se narodila dcera Agáta. Manželství vydrželo čtyři roky, než se manžel zakoukal do hereččiny nejlepší kamarádky.

Žilková se nedlouho poté dala dohromady se stavařem Markem Navrátilem a brzy se znovu vdávala. Mají spolu dva syny, Cyrila a Vincenta, a další dvě děti si osvojili. Rozvedli se po 17 letech, Veronika Žilková se totiž zamilovala.

Osudovým mužem se jí stal herec a později politik Martin Stropnický. Zářili štěstím, brzy se jim narodila dcera Kordula a byli si oporou i v těžkých chvílích, kdy se museli vyrovnat se smrtí syna Melichara, který se narodil s brániční kýlou. V roce 2008 si řekli ano a herečka svého muže podporovala i v politické kariéře. Když vloni oznámili rozchod, byl to šok. Především pro Veroniku Žilkovou, která od svého muže dostala informaci o konci manželství e-mailem, důvodem byla mladší žena. Teď už je ale i Žilková zadaná, chodí s hudebníkem Josefem Holomáčem, který podal letos v lednu žádost o rozvod. Pro jeho manželku to byl šok.

Foto: Profimedia.cz

S Martinem Stropnickým má Veronika Žilková skoro dospělou dceru KorduluFoto: Profimedia.cz

Načítám