Hlavní obsah

Hilaria Baldwin má sedm dětí, Veronika Žilková jich vychovává šest aneb Slavné supermatky

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mít hodně dětí znamená plno radostí, ale také starostí. Vychovat je a uživit není žádná legrace. Tyto slavné dámy se ovšem rozhodly, že to zvládnou, a tak mají místo obligátního jednoho nebo dvou dětí trochu početnější rodinu.

Článek

Mateřství rozhodně není pro každého a výchova kupy dětí už vůbec ne. Následující slavné ženy ovšem ukázaly, že nic není nemožné (samozřejmě hlavně pro toho, kdo si může dovolit najmout každému potomkovi tři chůvy). Kdo se vzhledem k počtu dětí řadí mezi supermatky?

Veronika Žilková

Českou herečku mohli diváci naposledy vidět například v minisérii Jitřní záře, kde si zahrála bezdětnou sociální pracovnici, což je vzhledem ke skutečnosti, že sama má dětí šest, trochu paradoxní. Na druhou stranu se do kontaktu se sociálními pracovnicemi sama v minulosti poměrně často dostávala, protože čtyři jsou vlastní, ale dvě si osvojila. V roce 2007 se jí a jejímu dnes už bývalému manželovi Martinu Stropnickému narodil ještě syn Melichar, ale kvůli brániční kýle se dožil jen šesti měsíců.

Foto: Profimedia.cz

S dcerou Kordulou a vnukem KryšpínemFoto: Profimedia.cz

Hilaria Baldwin

Mateřství bere vážně i podnikatelka, instruktorka jógy a manželka herce Aleca Baldwina. Porodila pět dětí a jedno páru odnosila náhradní matka – mají dvě dcery a čtyři syny, celkem tedy šest ratolestí. Původně si sice manželé mysleli, že jejich rodina je takto kompletní, ale potom přišlo jako překvapení ještě jedno těhotenství, Hilaria má tedy sedm dětí. V minulosti přitom Hilaria prodělala několik potratů. Vždy ale toužila po velké rodině a je na tom prý nejlepší, že je v takové rodině tolik lásky. 

Foto: Profimedia.cz

Hilaria a její druhé nejmladší dítě, v září jogínka porodila ještě dceruFoto: Profimedia.cz

Lucie Benešová

Z českých hereček se velkou rodinou může pochlubit Lucie Benešová se svými čtyřmi dětmi. S bývalým partnerem Filipem Blažkem má syna. S Tomášem Matonohou má syna a dceru a v roce 2007 se partneři rozhodli udělat dobrý skutek a osvojili si sedmiletou Sáru. A ta letos v dubnu rodinu ještě rozšířila, když udělala z Lucie Benešové babičku. Na sociálních sítích Lucie Benešová hrdě ukazuje vnučku a je vidět, že je z babičkovské role nadšená a náramně si ji užívá. 

Foto: Profimedia.cz

S dcerou LarouFoto: Profimedia.cz

Katie Price

Extravagantní modelka, která je tak trochu závislá na plastických operacích a estetických úpravách, rozhodně nevypadá jako uhoněná matka, která svůj vzhled kvůli péči o děti odsunula na druhou kolej. Zvládá se o sebe starat, i když vychovává pět potomků. V roce 2017 nicméně prohlásila, že ještě nekončí. Uvedla, že touží porodit ještě aspoň další tři děti. Jenže její rodina se zatím znovu nerozrostla, což může souviset s tím, že jí lékaři další těhotenství nedoporučili. Jen jedno dítě totiž na svět přivedla přirozeným porodem, další těhotenství si kvůli komplikacím vyžádala císařský řez. 

Foto: Profimedia.cz

Se všemi svými dětmiFoto: Profimedia.cz

Angelina Jolie

Americká herečka je šestinásobnou mámou. S hercem Bradem Pittem má tři vlastní a tři adoptované. Syna z Kambodže, dceru z Etiopie a dalšího syna odvedla z vietnamského sirotčince. Herečka se přitom netají tím, že děti nikdy nechtěla a nedovedla si sebe samu představit jako matku. Její názor ovšem změnila právě návštěva Kambodže, kde viděla, v jakých nuzných podmínkách musí některé děti vyrůstat.

Foto: Profimedia.cz

Má tři děti s Bradem Pittem a tři adoptovaliFoto: Profimedia.cz

Kris Jenner

Americká producentka, podnikatelka a televizní osobnost má jednoho syna a pět dcer. Všechny její děti už jsou dospělé, ale z reality show je patrné, že mají s matkou velmi blízké vztahy. Smysl pro velkou rodinu se zřejmě u Kardashianů a Jennerů dědí, protože Kris už je také hrdou babičkou jedenácti vnoučat. A to už vydá na menší mateřskou školku.

Foto: Profimedia.cz

S dcerami v jejich pořadu The KardashiansFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám