Hlavní obsah

Agáta Hanychová potvrdila rozchod s Jaromírem Soukupem! Tohle jsou další šokující rozchody slavných

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci „drbů ze showbyznysu“ se o tom už spekulovalo delší dobu a dnešní ráno fámy potvrdila sama hlavní aktérka. Řeč je o rozpadu vztahu Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa. Které další slavné páry šokovaly rozchodem?

Článek

Některé celebrity a jejich vztahy jsou v hledáčku veřejnosti víc než jiné. Sdílí věci ze svého soukromí a fanoušci s nimi jejich lovestory prožívají, jako by byli u toho. Proto když přijde rozchod, je to šok. Dopřejte si trochu guilty pleasure v podobě sledování života slavných. Tyhle rozchody a rozvody jsme nečekali! Zdálo se totiž, že jde o opravdovou lásku.

Agáta Hanychová & Jaromír Soukup

Modelka a influencerka Agáta Hanychová dnes ráno pro Super.cz potvrdila, že ona a Jaromír Soukup, majitel televize Barrandov, po roce a půl vztahu kráčí už každý svou cestou. Vypadá to ale, že žádné drama se nekoná, podle jejího vyjádření se rozešli jako přátelé a prioritou je pro ně péče o jejich dceru Rozárku, která se narodila v polovině dubna. Důvod rozchodu? Uvědomili si prý, že k sobě nepatří.

Foto: Profimedia.cz

Jejich láska nabrala rychle na obrátkách, ale netrvala příliš dlouhoFoto: Profimedia.cz

Veronika Žilková & Martin Stropnický

Krach v lásce se nevyhnul ani Agátině matce, Veronice Žilkové, která tvořila manželský pár s Martinem Stropnickým. Pohybovali se v podobných uměleckých kruzích, ale víc se poznali v době, kdy její druhé manželství končilo a on žil odděleně od manželky Lucie. V roce 2005 se stali rodiči dcery Korduly, o dva roky později se jim narodil syn Melichar, který bohužel po pár měsících zemřel na vrozenou vadu. Vzali se v roce 2008 a radovali se, že jim na svatbě prší štěstí.

V roce 2018 se Martin Stropnický stal velvyslancem ČR v Izraeli a manželka se přestěhovala s ním. Když však vypukla pandemie, odjela se starat do Česka o nemocnou maminku a měli vztah spíš na dálku. Loni na jaře médiím sdělila, že jí manžel e-mailem oznámil, že už ji nemiluje a vztah ukončuje.

Foto: Profimedia.cz

Tenhle vztah už je minulostí. Žilková si ale rychle našla náhradu v podobě baskytaristy Josefa HolomáčeFoto: Profimedia.cz

Britney Spears & Sam Asghari

V srpnu šokovaly i zprávy o rozpadu manželství populární zpěvačky Britney Spears. Ta se provdala v červnu 2022 za Sama Asghariho, se kterým tvořila pár šest dlouhých let. Rozepsala se o tom na svém instagramovém profilu, ale kdo by čekal nějaké vysvětlení, je na omylu. Zpěvačka se z toho rozhodně nechystá zpovídat na internetu. Přiznala jen, že ji krach vztahu velmi mrzí a snaží se zůstat silná.

Foto: Profimedia.cz

Zasnoubili se v září 2021 a brali se v červnu loňského roku. Letos v srpnu však zažádali o rozvodFoto: Profimedia.cz

Reese Witherspoon & Jim Toth

Brali se 26. března 2011 a letos měli oslavit dvanácté výročí od svatby. Jenže místo toho Reese Witherspoon se svým (druhým) manželem Jimem Tothem oznámili rozvod. „Máme pro vás nějaké nové informace z našeho soukromí. Velmi zodpovědně a ohleduplně jsme dospěli k těžkému rozhodnutí rozvést se,“ napsala herečka na své sociální sítě.

S manželem, s nímž má desetiletého syna, prožila řadu úžasných let a i rozchod se prý nese v duchu hluboké lásky, vzájemné úcty a respektu. I nadále je pro oba hlavní prioritou jejich syn a zbytek rodiny (herečka má z předešlého manželství dospělou dceru a syna) a to, aby životní změnu všichni snášeli co nejlépe. Proto také v závěru svého příspěvku poprosila fanoušky a média o respektování jejich soukromí. Důvod rozchodu ani jeden z partnerů nijak nekomentoval, ale objevily se spekulace, že za vším stojí krize středního věku, kterou Jim Toth prý právě prožívá.

Foto: Profimedia.cz

Reese Witherspoon a Jim Toth už pár netvoříFoto: Profimedia.cz

Eva & René Decastelo

Vztah moderátorky a scenáristy byl lety prověřený. Seznámil je Matěj Ruppert, s nímž byla Eva kdysi zasnoubená. Brali se v srpnu 2009 a za měsíc se jim narodil syn Michael a dcera Zuzana pak přišla na svět o dva roky později. Herečka o vysokém manželovi vždy mluvila s velkým respektem a nepřestala ani poté, co oznámili, že se jejich cesty rozešly.

Foto: Martin Hykl / CZECH NEWS CENTER / CNC / Profimedia

Oba už jsou ve vztahu s někým jinýmFoto: Martin Hykl / CZECH NEWS CENTER / CNC / Profimedia

Lisa Bonet & Jason Momoa

Ji proslavil seriál Cosby Show (1984–1992) a měří 157 cm. On se stal Aquamanem a měří 193 cm. 16 let tvořili pár, vychovávali dvě děti a vzali se tajně v roce 2017. On rád vyprávěl, že manželku zbožňoval už jako kluk. Ona zase popisovala jejich setkání jako lásku na první pohled a žertovala, že si ji v podstatě hodil přes rameno a odnesl. Byli příkladnou rodinou a urostlý fešák skvěle vycházel s Lisiným exmanželem Lennym Kravitzem. O to větší bylo překvapení, když začátkem roku 2022 oznámili rozchod.

Foto: Profimedia.cz

Lisu Bonet a Jasona Momou spojují děti a láska – jen se časem proměnila a oni si dali svoboduFoto: Profimedia.cz

Shakira & Gerard Piqué

Žili spolu 12 let a platili za stabilní pár. Kolumbijskou zpěvačku a španělského fotbalistu spojil fotbal, když Shakira nazpívala oficiální hymnu MS 2010 Waka Waka. Slovo dalo slovo a byla z toho láska. V roce 2013 se jim narodil první syn a o dva roky později druhý.

A proč se nikdy nevzali? Zpěvačka to odmítala, připadalo jí zajímavé udržovat partnera ve střehu, být jeho milenkou a přítelkyní. Taktiku by už asi nedoporučila. Letos v červnu oznámili rozchod, fotbalista s rodinou nežije a mluví se o jeho četných nevěrách. Ale jako rodiče fungují: společně fandili synovi na Hluboké na baseballovém turnaji.

Foto: Profimedia.cz

A taková to byla láska…Foto: Profimedia.cz

Taťána Kuchařová & Ondřej Brzobohatý

Nejkrásnější dívka světa z roku 2006 a charismatický hudebník se seznámili díky nadaci Krása pomoci, kterou miss založila. V roce 2013 vztah potvrdili a o tři roky později se konala velká svatba. Působili jako dokonalý pár, ladili stylově, podporovali se v kariéře.

Pak ovšem přiznali, že chodí do poradny a snaží se překlenout těžší období ve vztahu. Když se ale spolu přestali objevovat ve společnosti, začalo se spekulovat, zda se v ráji něco neděje. A opravdu: rozchod! Každý má jinou verzi konce vztahu a proběhlo i praní špinavého prádla kvůli církevní anulaci sňatku, které rozdělilo showbyznys na dva tábory. Ondřej nyní tvoří pár s moderátorkou Danielou Písařovicovou, již dokonce v červnu požádal o ruku.

Foto: Profimedia.cz

Zpočátku se zdálo, že byli jeden pro druhého stvořeni. Tomu je konec a Taťána se vrátila k dívčímu příjmení KuchařováFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám