Hlavní obsah

Co zdědily dcery Martina Dejdara, Jana Tuny i Sabiny Laurinové? Kudrny, nos i krásné oči

Foto: Profimedia.cz

Sára Dejdarová zdědila kudrny po otciFoto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na společenských akcích je vídáme většinou s přáteli z branže či s partnerkami a partnery. Ale občas vyvedou české celebrity do společnosti své děti. Podívejte se, jak vyrostly a co zdědily po svých otcích dcery Martina Dejdara či Jana Tuny nebo jak jsou podobné svým matkám dcery Sabiny Laurinové nebo Jitky Ježkové.

Článek

Říká se, že holčičky jsou často po tatínkovi a kluci po mamince. Zajímalo nás, zda to platí také u českých celebrit a jejich dcer, se kterými se nedávno objevily a pochlubily na různých společenských akcích. U některých je jasné, že jablko nepadlo daleko od stromu, protože podoba se slavnými rodiči je patrná na první pohled. Ať už jde o kudrnatou hřívu, nos, tvar pusy nebo barvu očí.

Po mamince

Krásu po mamince nezapřou dcery hereček Jitky Ježkové, Sabiny Laurinové, Míši Dolinové či Zdeňky Žádníkové-Volencové (viz galerie dole). Některé vypadají vedle svých dcer spíše jako sestry.

Herečka a dabérka Jitka Ježková jako by se od dob své kultovní role Jarušky v Báječných létech pod psa od Jana Hřebejka vůbec nezměnila. Vypadá ve svých pětačtyřiceti letech neuvěřitelně mladistvě a stále étericky, stejně jako její třináctiletá dcera Eliška, která jako by jí z oka vypadla, až na tmavší barvu vlasů. Společně se objevily minulý týden na slavnostním křtu kalendáře Aleše Cibulky.

V září se konala v divadle Hybernia premiéra představení Czech Cabaret Show, kde se ukázala spousta herců. Nechyběla ani jednapadesátiletá Sabina Laurinová s půvabnou starší dcerou Valentýnou, kterou má s hudebníkem Pepou Vojtkem. Obě zvolily minimalistické černé dlouhé šaty na ramínka, v nichž vynikly jejich štíhlé postavy.

Po tatínkovi

Spíše svým otcům se zase podobají osmnáctiletá Sára Dejdarová, která stejně jako její starší bratr Matěj zdědila po svém otci hustou kudrnatou hřívu, nebo devětadvacetiletá Zuzana, dcera novináře a moderátora Jana Tuny. Ta tátu nezapře nosem a krásnýma očima. Potatila se nejen vzhledem, ale i profesí, pracuje v České televizi. Jan Tuna má dceru s první manželkou, z druhého manželství má ještě Tadeáše, Štěpánku a Johanu. V současnosti chodí s herečkou Nelou Boudovou.

Související témata:
Zdeňka Žádníková Volencová

Načítám