Hlavní obsah

Elton John prodává luxusní apartmán za 115 milionů Kč: snová šatna, 4 ložnice, fitko a 5 koupelen

Foto: Karwai Tang , Profimedia.cz, Gettyimages.com

Foto: Karwai Tang , Profimedia.cz, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudební legenda Elton John prodává jednu ze svých nemovitostí. Na trhu se objevil jeho luxusní mezonetový byt v Atlantě. Patří mu víc než 20 let a právě teď ho nabízí za pět milionů dolarů, což je v přepočtu asi 115 milionů korun. Pojďte na návštěvu. Ale pozor, při pohledu na impozantní šatnu a obří botník vám spadne brada!

Článek

Čtyři prostorné ložnice v moderním stylu, tři apartmány pro hosty, domácí fitness studio s úžasným výhledem na Atlantu, kancelář v tmavém dřevě i pět koupelen. To vše najdete v luxusní dvoupatrové rezidenci sira Eltona Johna, která vznikla propojením šesti samostatných jednotek ve 36. patře bytového domu.

Obytná plocha obřího apartmánu je zhruba 1240 metrů čtverečních a nyní je na prodej. Zpěvák se tak loučí s jedním ze svých domovů krátce poté, co v červenci ve Stockholmu na závěrečném koncertu svého posledního turné oznámil konec kariéry.

Šatna, ve které by se dalo bydlet

A jak vypadá nabízená rezidence? Je – jak jinak – jednoduše velkolepá. Okouzlující je především obří šatna včetně botníku, kterou by šestasedmdesátiletému zpěvákovi mohla závidět i samotná Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě. A to její šatník rozhodně nebyl skromný!

Pestrá garderoba, která je pro Eltona Johna typická, bohužel není součástí nabídky, a tak bude mít budoucí majitel co dělat, aby dokázal šatnu i botník znovu zaplnit. Stejně jako devět parkovacích míst v garážích, které jsou součástí nabízené nemovitosti.

Elton John je žijící hudební legenda. Patří mezi největší hvězdy extravagance a bohužel se také, jako mnoho jiných slavných mužů, potýkal s poruchou příjmu potravy, v jeho případě to byla bulimie.

Načítám