Hlavní obsah

Luxusní genová výbava: Tohle jsou synové slavných mužů. Který je nejvíc sexy?

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Scott Eastwood, Patrick Schwarzenegger, Vladimír PolívkaFoto: Profimedia.cz

Reklama

Postavit dům, zplodit syna, zasadit strom. Tito slavní muži si mohou oddychnout, minimálně jeden ze tří požadavků splnili. A nepochybujeme, že nezaostávají ani v těch dalších. Navíc mají kliku, že se jejich potomci takříkajíc potatili a oni se mají čím chlubit.

Článek

Tak tyhle dvojice se rozhodně nezapřou! Většinou nepotřebujete příliš zevrubného zkoumání, abyste zjistili, že jde o otce se synem – a často mají i podobné povolání. Co dělají potomci Clinta Eastwooda nebo Bolka Polívky?

Brooklyn a David Beckhamovi

Když bylo jeho otci tolik, co je teď jemu, měl za sebou už dva roky v klubu Manchester United. Jenže nejstaršího syna Victorie (43) a Davida (42) Beckhamových spíše než fotbalové hřiště lákají přehlídková mola. Však má také po rodičích dobrý základ stát se modelem.

Brooklyn Beckham (19) už odchodil nejednu přehlídku a nebojí se sám vzít do ruky fotoaparát – nafotil kampaň pro značku Burberry, jejíž cílová skupina jsou lidé v jeho věku, a vloni v létě vydal knihu fotografií „What I See“ (Co vidím). Brooklyn Beckham patří mezi nejvlivnější děti showbyznysu – značka Beckham prostě frčí.

Kromě Brooklyna mají slavní manželé ještě dceru Harper (6) a syny Romea (15) a Cruze (13).

Foto: Profimedia.cz

Co se týče módy, je jasné, že Brooklyn Beckham nemůže zaostávat za svým otcem Davidem. To by jim asi doma máma Victoria dalaFoto: Profimedia.cz

David a Alois Švehlíkovi

Když se podíváte na Aloise Švehlíka (78) a jeho syna Davida (45), musíte uznat, že tito dva se nezapřou. Stejné rysy v obličeji, stejně pronikavý pohled. David po otci zdědil nejen vzhled, ale i herecký talent. Jedním z jeho nejvýraznějších počinů poslední doby je hlavní role v seriálu „Život a doba soudce A. K.“ (2014–2017). David a Alois Švehlíkovi si několikrát zahráli spolu, například ve výpravném seriálu „Já, Mattoni“ (2016), filmu „Operace Silver A" (2007) nebo „Bolero“ (2004).

Matkou Davida Švehlíka je ekonomka Florentina Švehlíková (74) a s Aloisem mají ještě dvě dcery, Andreu a Terezu.

Foto: Profimedia.cz

David a Alois Švehlíkovi spolu hráli v několika filmech i seriálech. Buď jako otec a syn, anebo jako starší a mladší já dané postavyFoto: Profimedia.cz

Vladimír a Bolek Polívkovi

Bouřlivák, zábavný společník a charismatický herec. Takový je Vladimír (28), syn Bolka Polívky (68) a Chantal Poullain (61). Ovšem podle nosu, jednoho z výrazných znaků Polívkových, byste ho nepoznali – příroda mu dopřála rysy spíše z matčiny strany. Nicméně i tak se tito dva úplně nezapřou a vyzkoušeli si i společnou práci, a to v divadelním představení „Šašek a syn“ (2017). Vladimíra také můžete znát z druhé řady seriálu „První republika“ (2017) – třetí série se zrovna natáčí a Vladimír v ní opět hraje.

Rodina Polívkových je opravdu široká, Vladimír má ještě pět sourozenců z otcovy strany: Annu (38), Kamilu (43), Jana (14), Františka Antonína (12) a Marianu (10). Všech šest dětí má Bolek Polívka se čtyřmi ženami.

Foto: Profimedia.cz

Syn Bolka Polívky Vladimír hraje v seriálu „První republika“, jehož třetí série se zrovna natáčí Foto: Profimedia.cz

Chester a Tom Hanksovi

Syn Toma Hankse (61) a Rity Wilson (61) žije pořádně rozháraným životem – dost dlouho se potýkal se závislostí na alkoholu a drogách, ale v poslední době se Chester (27) už snad zklidnil. Ačkoliv si zahrál v pár filmech, například ve snímcích „Fantastická čtyřka“ (2015) nebo „Indiana Jones a Království křišťálové lebky“ (2008), slávy svého otce nedosahuje. Tom Hanks má s Ritou Wilson ještě syna Trumana Theodora (22). S předchozí manželkou, herečkou Samanthou Lewes (†60), mají dceru Elizabeth (35) a syna Colina (40).

Foto: Profimedia.cz

Chester Hanks se snažil prosadit ve filmu, ale zatím se to moc nedaří. Kromě toho se potýkal se závislostí na omamných látkáchFoto: Profimedia.cz

Scott a Clint Eastwoodovi

Na Scotta Eastwooda (31), syna fenomenálního režiséra a herce Clinta (87), je radost pohledět. Ostatně – pěknou tvář měl po kom zdědit, jeho otec býval fešák a lamač dívčích srdcí. I Scott se věnuje herectví – nejprve se snažil kariéru vybudovat jako Scott Reeves, kdy si nechal matčino příjmení (Jacelyn Reeves, 66, je bývalá letuška), ale nakonec objevil kouzlo jména Eastwood. Otec ho navíc obsadil do filmu „Gran Torino“ (2008), později se objevil i ve snímcích „Sebevražedný oddíl“ (2016) nebo „Rychle a zběsile 8“ (2017).

I známý režisér dopřál svým dětem kopu sourozenců – kromě Scotta má dcery Francescu (24), Morgan (21), Alison (45), Kathryn (30) a Kimber Lynn (53) a syny Kylea (49) a Patricka (67). A všechny rozhodně nemá s jednou ženou.

Foto: Profimedia.cz

Scott Eastwood jde ve stopách svého otce a také se věnuje herectví. Více se ale prosadil až poté, co opustil příjmení své matky a vzal si příjmení EastwoodFoto: Profimedia.cz

Patrick a Arnold Schwarzeneggerovi

Ačkoliv není kulturista, jako byl v mládí jeho otec Arnold (70), podobnost najdete nejen v jejich postavách, ale také ve tváři. Patrick Schwarzenegger (24) si vyzkoušel práci modela i herce, ale zatím napevno nezakotvil ani u jednoho. Letos v květnu jde do českých kin film „Půlnoční láska“ – Patrick zde s Bellou Thorne (20) představuje ústřední dvojici, která prožije letní romanci. Tak uvidíme, zda mu tento snímek pomůže prorazit.

Zatím je herec znám spíše jako syn slavného otce a bývalý přítel Miley Cyrus (25). Patrick má ještě bratra Christophera (20) a sestry Katherine (28) a Christinu (26) a také nevlastního bratra Josepha (20), který se narodil z Arnoldova mimomanželského vztahu s Mildred Patricií Baenou (57).

Foto: Profimedia.cz

Letos na jaře nás čeká premiéra filmu „Půlnoční láska“, kde hraje Patrick Schwarzenegger. Terminátor to sice nebude, ale i tak jsme zvědavíFoto: Profimedia.cz

Líbí se vám, když jdou synové ve stopách svých otců?

Reklama

Načítám