Hlavní obsah

Jak to vypadá uvnitř domů za víc než miliardu? Nechybí kulečník, bar, bazén ani kino! A jsou na prodej

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak by vypadal váš dům, kdybyste nemuseli ani trochu hledět na peníze? Pojďte se s námi alespoň takhle na dálku projít několika nemovitostmi, které sloužily jako domov slavných a jsou teď na prodej. Rozhodně na nich nešetřili!

Článek

Obrovské prostory, vysoké stropy, velkorysé haly i kuchyně nebo koupelny, kvalitní materiály a originální dekorace – prostě domy, které doslova křičí: „Nepočítejte peníze, plňte si sny!“ Jestli vás zajímá, jak vypadají domy těch nejbohatších lidí, pojďte nahlédnout do těch, které jsou právě teď v prodeji.

Kylie Jenner - dům za 1,3 miliardy

Kylie Jenner (26) patří k rodu Kardashianů a je známá jako podnikatelka v kosmetickém průmyslu, ale také jako hvězda reality show, modelka a návrhářka. Aktuálně nabídla k prodeji svůj dům v Holmby Hills v Los Angeles, a to za 55 milionů dolarů, tedy zhruba 1,3 miliardy korun. Když ho kupovala (v roce 2020), stál ji „jen“ 36,5 milionu dolarů, ale vylepšila ho a dodala mu lesk i svým jménem. Pravdou je, že ji původně měl stát 55 milionů, ale cenu usmlouvala.

Billy Joel prodává dům na Floridě

Americký zpěvák a klavírista Billy Joel si jako šestý nejprodávanější hudebník na světě jistě může dovolit bydlet v luxusu. Ten mu skýtá, či vlastně skýtal, dům v Manalapanu na Floridě. Aktuálně ho totiž prodává za 54,9 milionu dolarů, což je o 10 milionů dolarů méně, než za něj chtěl před půl rokem. Na české koruny to je opět asi 1,3 miliardy.

DJ Zedd nabízí dům se studiem

Rusko-německý DJ Zedd patří mezi další celebrity, které se rozhodly prodat svou rezidenci v Los Angeles. Jde o stejný dům, kde dřív bydlel Joe Jonas se Sophií Turner. Poté, co zde dva roky žili, prodali ho za 15,2 milionu dolarů právě Zeddovi. Tenkrát šlo o nejdražší dům v té oblasti. Aktuálně za něj chce 19 milionů dolarů, tedy asi 450 milionů korun.

Načítám