Hlavní obsah

Roztomilý a s duší! Emma Stone prodává půvabný dům z 20. let, který vás okouzlí každým koutem

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Emma Stone se rozhodla prodat svoje sídlo v Los Angeles. Krásný dům zaujme osobitým interiérem plným pastelových barev, tak pojďte na návštěvu. A také si nenechte ujít hereččin nový film, za který sbírá jednu cenu za druhou.

Článek

Co je nového u sympatické herečky Emmy Stone? Září v novém filmu Chudáčci a také prodává losangeleské sídlo za astronomickou částku, jak už to tak u hollywoodských hvězd chodí. Interiér je ale jiný, než tomu bývá u jejích kolegů. Překvapí vás, jak je útulný a barevný. Nahlédněte dovnitř!

Kouzelné sídlo z 20. let

Interiér domu o rozloze skoro 300 metrů čtverečních působí pohodlným a roztomilým dojmem, což u VIP rezidencí není vždy zvykem: Jejich interiéry bývají často minimalistické, luxusní a plné naleštěného kovu a skla. Emma Stone a její designér se nechali unést kreativitou a atmosférou a vybavení má díky tomu duši. Podporují to pastelové barvy, tyrkysová, zelená a růžová, které sjednocují vybavení celého domu.

Dům herečka nabízí skoro za čtyři miliony dolarů, což je v přepočtu 91 milionů korun. Byl postaven v roce 1926 a ve dvou podlažích nabízí čtyři ložnice a čtyři koupelny. Hvězda filmu La La Land si sídlo pořídila v roce 2019 a dala za něj skoro o 1,7 milionu dolarů méně. Tehdy jej ale zrenovovala podle svého gusta a také přidala domek pro hosty, který nabízí ložnici a vlastní kuchyň. Při renovaci však herečka ponechala některé původní prvky, takže dům neztratil nic na své krásné starosvětské atmosféře. Kromě něj má herečka ještě luxusní byt v New Yorku a sídlo v Texasu.

Půvabný dům na prodej si prohlédněte ve fotogalerii:

Filmoví Chudáčci

Maminka dvouleté dcerky nyní září na filmovém poli a sbírá jednu cenu za druhou (ceny EmmyCritics Choice Awards). Je to díky novému sci-fi snímku Chudáčci, který se bude už brzy promítat i v našich kinech. Stojí za ním řecký režisér Yorgos Lanthimos a kromě Emmy Stone fanoušky potěší Willem Dafoe a Mark Ruffalo. Příběh zasazený do viktoriánského období vypráví příběh o vědci, který přivedl k životu ženu, jež byla už delší dobu po smrti. A teď touží poznat svět. Láká vás to? Vyrazit do kina můžete od 25. ledna.

Načítám