Hlavní obsah

Kardashianka narůžovo! Kylie Jenner má vlasy jako cukrová vata, ale nosila i zelené. Ta se toho nebojí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že si holky z klanu Kardashian–Jenner potrpí na extravaganci, na to jsou jejich fanoušci zvyklí, přesto některé z nich nyní šokovala Kylie Jenner fotkou, kde má růžové vlasy. Ale skuteční znalci se nediví: Právě Kylie je velká milovnice vlasových experimentů! O tom se přesvědčíte dole ve fotogalerii.

Článek

Je pravda, že posledních pár let Kylie Jenner s účesem příliš neexperimentovala a její příznivci si zvykli, že je to dlouhovlasá brunetka. Vlasy nosívala často rozpuštěné, na slavnostní události různě zajímavě upravené a svázané do nádherných drdolů. Ale nic víc.

Šokovala růžovou

A tak není divu, že její čerstvý příspěvek na sociálních sítích, kde se pochlubila zářivě růžovými vlasy, mnohé překvapil. K fotce připsala pouhé: „Ahoj, pamatujete si na mě?“ Příspěvkem a nejspíš i změnou image odkazuje na období kolem let 2015 a 2016, kdy nosila podobný účes a kdy se jí zároveň velmi dařilo. Právě tehdy odstartoval její úspěch: Je to doba, kterou mnozí nazývají King Kylie Era – tedy éra, kdy kraluje Kylie. Byla hodně aktivní na sociálních sítích, sledovatelů a fanoušků přibývalo, stala se skutečnou módní a kosmetickou influencerkou. A vrhla se i do podnikání, když začala budovat vlastní kosmetickou značku.

Vlasové experimenty jí nejsou cizí

Kdo Kylie Jenner opravdu zná, moc dobře ví, že má s vlasovými experimenty bohaté zkušenosti. A že posledních pár klidných let bylo možná jen to, čemu se říká klid před bouří. V minulosti totiž Kylie měnila barvu vlasů až příliš často. Někdy šlo o skutečné zásahy, jindy o důmyslné paruky a v některých případech není dodnes jasné, jak to bylo doopravdy.

Ikonické jsou třeba její outfity na Met Gala v letech 2017 a 2019, které vstoupily do módních dějin. V obou případech hvězdu oblékala značka Versace, přičemž v prvním případě ji stylisté přemluvili k blonďaté paruce ve střihu mikádo, v druhém pak nasadila lila paruku sladěnou se šaty.

A třeba v roce 2018 se na legendární hudební festival Coachella vypravila v neonově růžových vlasech, a i když se pravděpodobně jednalo o paruku, bylo to nepřehlédnutelné. Změnu tehdy relativně čerstvá maminka komentovala slovy: „Nejsem obyčejná máma, jsem cool máma.“

A jaké změny byly dílem skutečných kadeřnických zásahů? V minulosti na svých vlasech vyzkoušela blond barvu, stejně jako zelenou, mahagonovou či již zmiňovanou růžovou. Co jí slušelo nejvíc, můžete posoudit ve fotogalerii:

Kylie Jenner překvapila růžovými vlasy, slavné Češky nedávno zase zrzavou. Nové zrzky! Tatiana Dyková i Dagmar Havlová překvapily vlasovou proměnou

Načítám