Hlavní obsah

Jak bydlí Denver ze seriálového megahitu Papírový dům? Herec Jaime Lorente vás provede svým novým domem

Foto: Westwing

Foto: Westwing

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak bydlí herec, jehož proslavila role Denvera v seriálu Papírový dům (jinak také La casa de papel nebo Money Heist)? Jaime Lorente nás pustí do svého nového domu, dokonce i do své ložnice!

Článek

Celým jménem Jaime Lorente López je španělský herec, zpěvák a model, kterého si ihned vybaví všichni, kteří na Netflixu sledovali seriál Papírový dům. Role Denvera pro něj zatím byla tou stěžejní v kariéře a přinesla mu popularitu i mimo rodné Španělsko, kde ho jinak znají i jako zpěváka nebo modela.

Proslavil ho seriál Papírový dům

Seriál Papírový dům Jaimemu nepřinesl jen popularitu a nominaci Španělské unie herců na cenu Nejlepší herec ve vedlejší televizní roli, ale i lásku – při natáčení se sblížil s kostymérkou Martou Goenagou, jsou stále spolu a mají dvě děti. A právě pro rodinu sháněl herec nový velký dům, do kterého vás můžeme pozvat na návštěvu.

Jak bydlí Jaime Lorente?

Jamie Lorente s rodinou toužil dlouho po domě mimo Madrid, který by vyhovoval rodinnému životu – sám říká, že potřeboval mít pozemek a bazén a také místo pro bezpečné hry dětí. „Mají tendenci si pořád ubližovat,“ směje se Jamie. Do domu, kterým vás dnes na dálku provede, se prý zamilovali na první pohled.

Má rád jednoduchost, ale i nápaditost. Vyhovuje mu neutrálnější základ interiéru, který lze lehce a rychle proměnit díky dekoracím. Může tak měnit styly, což vyhovuje jeho neposedné duši.

A také potřebuje, aby se v domě žilo pohodlně a byl praktický pro všechny členy rodiny – takže například sedačku v obýváku, který rodina často využívá, vybírali i podle toho, aby z ní malá dcera snadno slezla dolů.

Jaime Lorente vás ve videu provede svým novým domemVideo: Westwing

Rád vaří, griluje a ráno plave

Lorente rád vaří, ale také rád jí vestoje – a proto má v kuchyni velký ostrůvek, u kterého se v pohodě nasnídá na stojáka. Kolem něj je hodně prostoru, takže se tu může pohybovat víc lidí, aniž by si překáželi.

Protože do domu chodí i hodně návštěv, pořídil si do jídelny velký kulatý stůl s pohodlnými židlemi. V létě může rodina s přáteli grilovat venku na zahradě, kde má posezení a bazén. „Ten využívám velmi často, někdy se pořádně ještě ani neprobudím a už skáču do vody,“ prozrazuje herec.

Ovšem v obýváku má i svůj koutek kousek od krbu, kde rád sedává a odpočívá. Krb si rodina také přála a kromě toho, že dostal nový kamenný kabát, využila ten původní, který už v domě byl. Právě u krbu a křesla má své místo dárek od maminky. Je to skleněné srdce, se kterým ho pojí spousta vzpomínek. Je pro Jaimeho jedním z nejcennějších předmětů v domě.

Velká postel pro velkou rodinu

Když vybíral postel do nového domu, sáhl po obrovské a prostorné. „Jsme čtyři a do postele se musíme vejít všichni. I když jsou děti malé, potřebují spoustu místa - často s námi spí a kopou. A kopou opravdu hodně, to mi věřte.“

Šatna musí být rozdělená, jsem nepořádný

V domě je i velkorysá šatna, ve které mají manželé oddělené prostory pro své věci. Je to tak prý proto, aby se nemuseli hádat. „Moje žena je velmi organizovaná a já jsem nepořádný. Takhle má svoje a já svoje, takže je všechno v pořádku. A o to jde,“ vysvětluje se smíchem herec, který si evidentně dává záležet i na výběru svého oblečení.

Související témata:
Jaime Lorente
Seriál Papírový dům

Načítám