Hlavní obsah

Módní styl Agáty Hanychové? Už skoro 20 let nosí mini a nahý pupík! Z české Paris Hilton je máma tří dětí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před necelými dvaceti lety byla titulována především jako „dcera herečky Veroniky Žilkové“. Dnes stačí zmínit její křestní jméno a snad všichni vědí, o kom je řeč. Agáta Hanychová už není holka, která tráví každý pátek na party, láska k minisukním ji ale neopouští. Jak se v průběhu let proměnil její módní styl?

Článek

Agáta Hanychová vplula do světa showbyznysu v roce 2005, kdy jí bylo rovných dvacet let. Tehdy se zúčastnila soutěže Miss ČR a podařilo se jí získat třetí místo (první tehdy byla Lucie Králová, dnes Šlégrová). Titul druhé vicemiss přitom získala z vůle diváků – tenkrát o královně krásy nerozhodovala porota, ale hlasování fanoušků.

Jak se měnil Agátin módní styl

Ačkoli v miss skončila „až“ třetí, brzy se z ní stala „hlavní hrdinka“ společenských rubrik. Žila životem mladé single holky, jež se chtěla hlavně bavit, mluvilo se o ní jako o české Paris Hilton a bylo jí všude plno. Módním kouskem, ve kterém byla tehdy vidět nejčastěji, byla sukně, jejíž délka se pohybovala od mini až po mikro. Sukně přitom nechávala padat na boky a v podobném střihu nosívala i kalhoty. K bokové mini se vrátila i před pár měsíci, kdy vyrazila do společnosti v krátké blýskavé sukni a crop topu.

V poslední době byla tahle trojnásobná maminka viděna i v širších kalhotách do pasu, které doplnila asymetrickým topem – a právě tento model patří k tomu nejlepšímu, v čem si kdy modelka a influencerka do společnosti vyrazila. Elegantnější poloha jí zkrátka sluší.

A také miluje denim: nedá dopustit na padnoucí džíny a džínové bundy a její osobní módní specialita jsou tylové sukně, ke kterým se pravidelně vrací. Chcete se s námi vrátit v čase a podívat se, jak se měnil šatník i vizáž Agáty Hanychové? Projděte si fotogalerii, která vás zavede až k jejím začátkům.

Načítám