Hlavní obsah

Pobaví vás, i když je nevidíte: Hanychová, Novotný nebo Kobzanová natáčí skvělé podcasty

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uklízíte, řídíte nebo jdete na procházku se psem a nechcete zatěžovat hlavu vážnými tématy? Pusťte si podcasty pro pobavení. Dala se do nich řada známých tváří a některé rozhodně stojí za poslech.

Článek

podcasty, tedy zvukovými záznamy, jako by se poslední dobou roztrhl pytel. Jak by také ne, dají se poslouchat ve sluchátkách třeba po cestě z práce nebo při žehlení. Nejoblíbenější jsou ty kriminální a zpravodajské. Po celém dni v práci má ale člověk i chuť se trochu odreagovat a pobavit. Toho využila řada slavných tváří. Přicházejí s novými podcasty zaměřenými na rozhovory se zajímavými lidmi, názory nebo životní styl.

Zuzana Fryaufová alias Zuzeta

Nový rok zahájila podnikatelka, PR manažerka a influencerka, kterou na Instagramu znají všichni pod přezdívkou Zuzeta, vskutku velkolepě – vlastním podcastem Inbox. O co se přesně jedná, popsala na svém profilu. „Je to podcast, jenž nabízí otevřenou diskuzi o tématech, která hýbou společností, a dává hlas nejen hostům, ale hlavně vám. Věřím, že společně vytvoříme jedinečný prostor pro sdílení různých názorů i perspektiv.“

Ondřej Novotný

Moderátor a promotér Ondřej Novotný naplnil svůj slib a ještě před odletem do Dominikánské republiky, kde se natáčí nová řada reality show Survivor, vydal nový podcast Yess TV. Najdete v něm rozhovory se soutěžícími i pohled do zákulisí. Není to ale jen podcast a stejnojmenný YouTube kanál o této televizní show, Novotný chce se sledujícími sdílet i názor na další televizní formáty a jejich účinkující. S koncem Survivoru by tak tento podcast neměl upadnout v zapomnění.

Martin Hranáč

Možná si na Martina Hranáče pamatujete z druhé řady reality show Vyvolení z roku 2006. Zavřený za zdmi vily vydržel 90 dnů a umístil se na 6. místě. Poté jako by se po rodákovi z Ústí nad Labem slehla zem. Nedávno ale zaznamenal obrovský ohlas jako hvězda Instagramu, kde svých 304 tisíc sledujících baví vtipnými videi, ve kterých si bere nejčastěji na paškál sám sebe. Byla jen otázka času, kdy se pustí i do podcastu. Nazval ho NoNekecej a spolupracuje na něm se svou sestrou.

Agáta Hanychová a Ornella Koktová

Že znáte influencerku Agátu Hanychovou a podnikatelku a nynější účastnici reality show Survivor Ornellu Koktovou hlavně z titulních stran bulvárních plátků? Právě toho se rozhodly obě dámy využít a natáčí spolu podcast nesoucí jejich jména, tedy Agáta a Ornella. V něm rozebírají bez cenzury společenské dění a nebojí se zabrousit i na témata týkající se jejich životů. Pro peprné slovo nejdou daleko, nechybí jim humor a dokážou si udělat srandu i samy ze sebe.

Diana Kobzanová

Bývalou modelku Dianu Kobzanovou si lidé zamilovali pro její upřímnost a humor – zkrátka říká to, co si myslí. Na sociálních sítích přestala být aktivní ve chvíli, kdy její fotografie a příspěvky sdílela média. Aby se svým fanouškům ale úplně nevzdálila, nahrává pravidelně podcast nesoucí její jméno. Mluví v něm o svých třech dcerách, které má s hokejistou Michaelem Frolíkem, i o životě v Americe. S nadsázkou komentuje vše, co jí do života přijde. Udělala to ale chytře – podcast je pouze na placené platformě.

Načítám