Hlavní obsah

Narozeninové oslavy Jennifer Lopez: svůdný tanec na stole, desetipatrový dort i porsche jako dárek!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Její taneční kreace z koncertů a vystoupení jsou pověstné, ale že to umí Jennifer Lopez, teď už tedy Affleck, rozjet pořádně i na soukromé oslavě, už se jen tak nevidí. Herečka a zpěvačka nyní ale nechala fanoušky nahlédnout na svou party, kde oslavila 54. narozeniny svůdným tancem na stole.

Článek

Jennifer Lopez to umí rozjet nejen na koncertě, ale i na narozeninové oslavě. A vzhledem k tomu, že jí v žilách proudí portorikánská krev, tanec je jí vlastní odmalička. Však také dře denně v posilovně i na tanečním sálu a maká na své postavě, aby byla perfektní. To je koneckonců vidět i na její poslední oslavě 54. narozenin. Slavila je 24. července v kruhu rodinném s manželem Benem Affleckem, jejich dětmi a přáteli. Party se konala v jejich nově zakoupeném sídle v Beverly Hills za 60 milionů dolarů.

JLo věnovala všem přítomným dokonce tanec na stole. Předvedla ho v odvážných stříbrných šatech s holými zády (od značky Gucci). Bylo vidět, že je nesmírně uvolněná a v dobré náladě, když se tak vlnila do rytmu písně About Damn Time od zpěvačky Lizzo. Také svůj post na instagramu, kde ji sleduje čtvrt milionu lidí z celého světa, komentovala slovy, že má narozeninovou náladu už celý měsíc. A není se čemu divit, protože červenec je její šťastný měsíc. Před rokem se tou dobou v Las Vegas vdávala.

Jennifer to rozjela na stole

Kluby, restaurace i jachta

Narozeninové oslavy JLo miluje a umí si je opravdu užívat ve velkém stylu, což je vidět i z fotek z předchozích let. Její exmanželé (před Benem byli celkem tři) jí často chystali narozeninová překvapení, brali ji do klubů, kde protančila noc, na jachtu i do luxusních restaurací.

A často nechyběl ani monstrózní dort, ten na její padesátiny měl deset pater. Tehdy si užila gigantickou party se svým snoubencem – americkým baseballistou Alexandrem Rodriguezem, který jí věnoval červené porsche. Zásnuby nakonec nedopadly a Alex se mezi zpěvaččiny manžele nezařadil. Naštěstí pro Bena.

Podívejte se, jak slavila JLo narozeniny v posledních letech

Načítám