Hlavní obsah

Hnízdečko lásky Jennifer a Bena Affleckových: Nechybí ani penzion pro kamarády

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to zhruba měsíc, co manželský pár Jennifer Lopez a Ben Affleck oznámili, že prodávají své luxusní sídlo v Los Angeles v Kalifornii a chtějí do něčeho většího. Nyní to vypadá, že své vysněné rodinné hnízdečko konečně našli.

Článek

Manželé Jennifer a Ben Affleckovi hledali nový rodinný dům pár měsíců a nyní to vypadá, že se konečně rozhoupali ke koupi. Usilovně se totiž snažili najít ideální zázemí pro jejich smíšenou rodinu, neboť Jennifer má z předchozího vztahu dvojčata a Ben tři děti. V únoru navíc pár nabídl k prodeji rodinné sídlo, které leží v oblasti Bel Air v Los Angeles, s velkým ziskem. Nový dům leží zhruba 15 kilometrů od toho původního, v bohaté rezidenční čtvrti Pacific Palisades přímo u Tichého oceánu. A objevil se na trhu za 64 milionů dolarů, což je zhruba 1,4 miliardy korun.

Bazén, garáže i obří šatna

Luxusní třípatrové sídlo v Los Angeles, které manžele zaujalo, se rozprostírá na pozemku velkém více jak 4 000 m2 s bazénem, lehátky pro relaxaci, venkovním posezením s výhledem na kaňon nebo garáží pro více aut.

Vnitřek pak nabízí 8 ložnic a 11 koupelen a pyšní se moderním interiérem v přírodních barvách kombinovaných často s bílou, jež je nadčasová. Nechybí ani krásná obří šatna, kterou nebude mít zpěvačka jistě problém zaplnit, neboť je považována za módní ikonu s vytříbeným stylem a luxusními kabelkami a botami, na kterých nešetří.

Foto: Profimedia.cz

Při pěti dětech je široká pohovka nezbytná.Foto: Profimedia.cz

Herna, tělocvična i velká prádelna

Součástí domu je také profesionální mediální místnost, elegantní bar, herna, tělocvična nebo velká prádelna. A zkrátka nepřijdou ani návštěvy. Pro ně je přichystaný samostatný malý penzion s vanou v japonském stylu. Jestli koupě klapne, jejich přátelé se rozhodně mají na co těšit. Vy se zatím pokochejte virtuální prohlídkou.

Foto: Profimedia.cz

Mediální místnost bude využívána například pro rozhovory s novináři. Foto: Profimedia.cz

Nový dům Affleckových

Foto: Profimedia.cz

Šatně dominuje dřevo.Foto: Profimedia.cz

Svoje sídlo prodává i herečka Eva Longoria. Podívejte se, v jakém přepychu žila

Reklama

Načítám