Hlavní obsah

Narozeninové úlety slavných. Shannen Doherty nafoukla býka, Jan Pirk servíroval sushi na nahé ženě

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Upřímně, kdo z vás se v životě neodvázal na narozeninové party. Známe to skoro všichni. A dalo by se říct, že jaký si to uděláš, takový to má grády. Pojďte se s námi podívat do soukromí slavných, kteří se umí bavit a svou oslavu pojali ve velkolepém či zábavném stylu.

Článek

Narozeninová oslava s kamarádkou, s fanoušky a příznivci i s manželem. Koho si na své party pozvaly slavné tváře ze zahraničního i českého showbyznysu, je čistě jejich věc. Ovšem my jsme krapet zvědaví, a tak jsme nahlédli do jejich veřejně sdíleného soukromí díky fotografům či jejich sociálním sítím. Podívejte se, jak se umí odvázat třeba kamarádky Shannen Doherty a Sarah Michelle Gellar, nebo Milan Peroutka s Veronikou Žilkovou.

Shannen Doherty, Sarah Michelle Gellar a bodyzorbing

Už v roce 2021 se psalo, že Shannen Doherty (známá jako představitelka Brendy Walsh z populárního teenagerovského seriálu Beverly Hills 90210) slaví nejspíš své poslední narozeniny. Dlouhodobě bojuje s rakovinou a lékaři jí moc nadějí nedávají. A tak jsou každé její další narozeniny velkou oslavou života.

Ty letošní dvaapadesáté oslavila 12. dubna se svou skvělou kamarádkou, herečkou Sarah Michelle Gellar (známou jako Buffy, přemožitelka upírů), která má narozeniny hned dva dny po Shannen. Ta navíc nyní oznámila, že po jedenácti letech manželství oficiálně požádala o rozvod se svým manželem Kurtem Iswarienkem, s nímž žijí odděleně už od ledna.

A tak je kamarádka pro Shannen teď velkou oporou. Obě se podělily na svých Instagramech o střípky z jejich adrenalinových party, kde se bavily bodyzorbingem i jízdou na nafukovacím býkovi.

Foto: Profimedia.cz

Herečky Shannen Doherty a Sarah Michelle Gellar si rády hrají.Foto: Profimedia.cz

Megan Fox s korunkou

Své 36. narozeniny slavila herečka Megan Fox se svým přítelem rapperem Machine Gun Kellym loni v květnu v Las Vegas. Zašli do vyhlášeného asijského nočního klubu TAO, kde nechyběla ani vybraná společnost v podobě topmodelky Heidi Klum či amerického zpěváka a skladatele Ushera.

Megan Fox nezklamala a party si pořádně užila ve zlatých flitrových minišatech bez ramínek i s princeznovskou stříbrnou korunkou ve vlasech, které nechala rozpuštěné a vyžehlené. A jaké bylo její přání? Prý aby se party obešla bez mobilů. Jsme zvědaví, zda letošní narozeniny oslaví opět se svým přítelem, spekuluje se totiž, zda jsou ještě spolu.

Foto: Profimedia.cz

Megan Fox slavila poslední narozeniny v asijském nočním klubu v Las Vegas.Foto: Profimedia.cz

Cardi B ve strip baru

Americká rapperka a herečka Cardi B je pověstná nejen svými výstředními videoklipy a outfity, ale i chováním a vystupováním. A vzhledem k její minulosti před hudební kariérou, kdy vyšlo najevo, že se živila jako striptérka, není divu, že v jednom striptýzovém baru v Los Angeles oslavila i manželovy narozeniny (je jím rapper Offset). Oblékla se přitom do černých kožených šatů s dlouhou sukní a sexy odhalujícím vrškem s rafinovanými průstřihy.

Foto: Profimedia.cz

Cardi B se v minulosti živila jako striptérka, a tak je jí prostředí strip barů blízké.Foto: Profimedia.cz

Milan Peroutka a narozeniny na pódiu

A bavit se umí rovněž české osobnosti. Herec, moderátor a zpěvák Milan Peroutka oslavil na konci dubna 33. narozeniny a nadělil si k nim velkolepou party na pódiu, když uspořádal koncert v pražské Občanské plovárně. Pozval spoustu známých osobností všech věkových kategorií, včetně herečky a kolegyně z divadla Broadway Veroniky Žilkové, která se pořádně odvázala a tančila na pódiu.

Foto: David Kundrát / CNC / Profimedia

Kristova léta oslavil zpěvák Milan Peroutka pořádným koncertem, na kterém se dobře bavila i Veronika Žilková.Foto: David Kundrát / CNC / Profimedia

Jan Pirk servíroval sushi na nahé ženě

Sice už jsou to čtyři roky, co slavil přední český kardiochirurg Jan Pirk sedmdesátiny, ale i on si dopřál stylovou oslavu. Sice v poklidnějším duchu v pražském hotelu Ambassador, zato však s obřím dortem, na kterém nechyběly ohňostrojové fontány, a hlavně s živým pultem sushi v podobě nahé sexy krásky!

Foto: David Kundrát / CNC / Profimedia

Takhle naservírované sushi nechybělo na narozeninách českého kardiochirurga Jana Pirka.Foto: David Kundrát / CNC / Profimedia

Reklama

Načítám