Hlavní obsah

Patricie Pagáčová a její proměna módního stylu: Holka od vedle i diva

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tahle herečka se vzpírá zákonům stárnutí, jinak to není možné. Během let změnila vizáž díky vlasům, ale stále zůstává její nakažlivý úsměv. Plíživou proměnu zažil i její šatník - slušelo jí to vždy, ale teď asi úplně nejvíc.

Článek

Patricie Pagáčová patří mezi nejoblíbenější herečky u nás, což potvrzuje i její fanouškovská základna na Instagramu, která čítá skoro 600 tisíc lidí. Proslavila se především díky seriálu Ulice a také jako porotkyně v soutěži SuperStar. Jak se proměnila za ta léta působení v českém showbyznysu? V obličeji skoro vůbec, ve svých 34 letech vypadá pořád jako holčička, ale módní styl zaznamenal kladný vývoj. Dokáže být divou, ale zároveň působí jako „holka od vedle“, se kterou se může ztotožnit spousta žen.

Mikádo forever

Největší proměnou prošel její styl v době, kdy byla součástí poroty v SuperStar v roce 2020, kde v rámci vysílání vyzkoušela glamour image - výraznější líčení, načesané vlasy a oslňující outfity. Do civilu se tolik nelíčí, ale když se jedná o nějakou společenskou akci, ráda si užije červenou rtěnku (uvidíte ve fotogalerii). Co se outfitů týče, zůstává často v mantinelech trendy, ale pohodlné módy, i když občas si na sebe vezme blyštivé flitry nebo třeba saténový fialový oblek.

Vlasy změnila razantně dvakrát - jednou se obarvila na hnědo a nyní vlasy zkrátila na mikádo lehce pod bradu. To druhé byla trefa do černého, blond a kratší sestřih jsou pro ni to pravé. To má na svědomí její dvorní kadeřník Marty Tyl. Stříhat mu bylo dovoleno po dlouhém přemlouvání a vyplatilo se. Nový účes herečku omladil, i když to ona se svým mladistvým kukučem nepotřebuje.

Jak šel čas s Patricií Pagáčovou

Začalo to na Ranči

Coby dvanáctiletá slečna začala svoji hereckou kariéru v oblíbeném seriálu Ranč u Zelené sedmy. Pak pokračovala do seriálu Ulice, kde hrála dlouhých 13 let postavu Terezy Jordánové. Poté naskočila do dalšího nováckého seriálu - Ordinace v růžové zahradě 2, kde stále účinkuje. Také si zahrála v seriálu České televize Devadesátky, filmu Pánský klub nebo v minisérii Iveta na Voyo. Na podzim se chystá i na divadelní prkna, a to konkrétně ve hře Bylo nás pět v Divadle Na Jezerce.

  • V létě 2019 se provdala za dramaturga Tibora Pagáče, se kterým má dcerku Bibianu. Ve volných chvílích jezdí na koni, cestuje nebo cvičí jógu. Mimochodem, s herečkou si můžete virtuálně zacvičit v pořadu Pagáčjóga.

Načítám