Hlavní obsah

Jsou tohle nejodvážnější výstřihy? Ratajkowski, Heidi Klum a dokonalá JLo

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výstřih může být všelijaký. Odvážný, hluboký, rafinovaný, sexy. Ale taky přehnaný, laciný či prvoplánový. Do ženského šatníku ale samozřejmě patří, jen je potřeba s ním umět správně zacházet. Není to vždy jednoduché a dokazují to i některé slavné dámy.

Článek

Jen málokterá žena do svého šatníku zařazuje modely úplně bez výstřihu, koneckonců strávit celý život v roláku nebo v blůzce zapnuté až ke krku by byla módní nuda. Výstřihy různých tvarů a hloubek většina miluje, o mužích ani nemluvě. Jak s nimi pracují slavné dámy? A jak se jim to daří či nedaří?

Výstřihy slavných

Móda nemá žádná pevná pravidla, je to hra, která vás má v prvé řadě bavit. Na druhou stranu, nějaké základní zásady a módní etiketa přeci jen existují, i u výstřihů. Obecně platí, že čím bujnější poprsí máte, tím obezřetnější byste při volbě dekoltu měly být. Méně je někdy více tady platí dvojnásob. Naopak majitelky spíš chlapeckých hrudníků si mohou dovolit víc odvahy a odvážným dekoltem podtrhnout své ženství. V tomto směru je inspirací například herečka Olivia Wilde. Na zvážení je pak kombinace dalších sexy prvků, jako jsou rozparky či průhledné materiály tak, jak to občas dělá Megan Fox. Ani tady to nesmíte přehnat.

Nezapomínejte ani na to, že outfit musí být nositelný. Jedna věc je v něm stát před zrcadlem, druhá v něm chodit, sedět nebo tančit. Tohle všechno vyzkoušejte, než někam vyrazíte – není nic nepříjemnějšího, než když celý večer kontrolujete každý svůj pohyb a zda není vidět něco, co nechcete. Přesně to se stalo modelce Emily Ratajkowski na nedávné Vanity Fair party nebo v minulosti i Heidi Klum na filmovém festivalu v Cannes či Kate Moss. Jak by to mělo či nemělo vypadat, se podívejte v naší galerii.

Načítám