Hlavní obsah

Módní trendy z jiné planety: Ňadra ven i špinavé kalhoty

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Móda je jednou z nejkreativnějších oblastí vůbec. I to už dávno vymyšlené se dá různě oprašovat, obměňovat nebo kombinovat. Díky této různorodosti asi neexistuje módní trend, který by se líbil každému. A tady je výběr těch, které se dají považovat za nejdivnější.

Článek

Módní trendy se každou chvíli mění. Co bylo nedávno in, je out a naopak. Jisté není nic a vyhazování oblečení by se vám mohlo vymstít – daný kousek bude dost možná v další sezoně pekelně aktuální. Přesto jsou trendy, které lze pochopit jen stěží, a možná by se o to lidé ani neměli snažit. Vždyť móda není jaderná fyzika.

Underboob: prsa ven

Nevkusné mohou být i příliš hluboké výstřihy, ale takzvaný underboob posunul sexy modely na další úroveň. Spočívá v tom, že ženy nosí topy, plavky a další vršky tak krátké, že odhalují spodní část poprsí. Podivný trend se nosí už několik let a vyznávají ho zejména celebrity, které rády provokují a touží po pozornosti. Některé kreace jsou ovšem daleko za hranou módního vkusu.

Foto: Profimedia.cz

Extrémní underboob v podání brazilské playmate jménem Ana Braga (38)Foto: Profimedia.cz

Zablácené kalhoty

Člověk se většinou snaží, aby si oblečení udržel co nejdéle čisté, a vyhnul se tak společenským faux pas. Ovšem móda špinavých kalhot razí zcela opačný trend: v tomto případě vypadají kalhoty záměrně jako zamazané od bahna. Módní experimentátorka Rihanna (32) je vynesla v roce 2014 a jediné štěstí je, že moc lidí nezaujala.

Foto: Profimedia.cz

Normálně se člověk skvrnám spíš vyhýbá, ale Rihanna je měla záměrněFoto: Profimedia.cz

Ozdoba na vousy 

K tomu, aby se ověsily různými cingrlátky, mají ženy mnohem širší škálu možností. A aby to mužům nebylo líto, přišla designérská značka Krato Milano s ozdobou určenou výhradně pro muže. Používá se totiž jako dekorace bradky nebo plnovousu. Skutečně podivná záležitost: na první pohled vypadá, že dotyčnému zůstal ve vousech zbytek jídla.

Foto: Profimedia.cz

Ozdoba na vousy vypadá spíš jako drobekFoto: Profimedia.cz

Průhledné boty 

Extravagantním kouskem, který se pravidelně vrací na výsluní, ale možná by měl zůstat spíš v módním pekle, jsou průhledné boty. Tento druh obuvi samozřejmě může vypadat i dobře. Například když nejsou střevíce průhledné úplně celé, ale třeba jen ozdobené průsvitným páskem apod. Jenže pokud v celoprůhledném páru chvíli chodíte, v nepropustném materiálu se dost pravděpodobně nepříjemně zapaří noha. A to hezky nevypadá ani nevoní.

Foto: Profimedia.cz

Plastové boty nejsou moc hezké ani pohodlné, ale Kim Kardashian (39) to nevadíFoto: Profimedia.cz

Šílené punčocháče 

Jednobarevné punčocháče nebo punčochy s jemný vzorem mohou být zajímavým oživením outfitu. Tedy pokud se do něj stylově zakomponují. Šílené vzorované kousky by však měly zůstat maximálně v šatníku malých dětí. Dospělá žena v nich velkou parádu vážně neudělá.

Foto: Profimedia.cz

S barvami raději opatrněFoto: Profimedia.cz

Miniaturní kabelky 

Většina žen neopustí domov, pokud nemá po ruce pár věcí: minimálně mobilní telefon, peněženku a klíče. Potom to bývají i další nezbytnosti, jako je kosmetické zrcátko, pudr, rtěnka, hygienické potřeby... A proto se velké oblibě těší objemné kabelky. A jedním z podivných trendů je přesný opak, kdy ženy ve společnosti hrdě třímají miniaturní taštičku, do které se nevejde vůbec nic, maximálně tak složený papírový kapesníček – a to ještě s obtížemi. Význam takovéto věci zůstává opředený tajemstvím.

Foto: Profimedia.cz

Americká zpěvačka Lizzo (32) na svou kabelku na červeném koberci hrdě upozornila – jinak by si jí možná nikdo ani nevšimlFoto: Profimedia.cz

Načítám