Hlavní obsah

Příliš stará na výstřih? Zapomeňte! Slavné ženy, které hrdě ukazují dekolt po 50 i 60

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Svět showbyznysu je stále plný módní inspirace. A v případě slavných dam je čím dál odhalenější. Není se čemu divit – s hlubokým dekoltem je pozornost zaručena! Které celebrity to zvládly na jedničku a mohou být příkladem pro ostatní?

Článek

Kdo si může dovolit hluboký výstřih? Každá žena, která má odvahu a cítí se v něm sexy. A nemusí mít ani dmoucí ňadra, která budou z dekoltu doslova přetékat, ani nemusí být „dostatečně“ mladá. Odhalený dekolt může v šatech či dobře zvoleném saku vypadat skutečně elegantně a úchvatně, a to i když je vám přes 50 či 60 let. Podívejte se, které herečky či zpěvačky ho umějí vystavit s grácií.

Jamie Lee Curtis

Minulý týden zaujala fotografy svým bujným dekoltem na filmovém festivalu v Palm Springs Jamie Lee Curtis. Předávala zde cenu australské herečce a producentce Cate Blanchett a na tuto příležitost se oblékla celá do černé. Ovšem přesto měl její outfit s lehce průsvitnými kalhotami šmrnc. Možná i díky hlubokému dekoltu, ve kterém nechala vyniknout dlouhý stříbrný řetízek.

Foto: Profimedia.cz

Čtyřiašedesátiletá herečka si hýčká své šediny a nebojí se ukázat dekolt. A má přitom šmrnc a styl, který je velmi inspirativníFoto: Profimedia.cz

Cate Blanchett

O tom, že to Cate Blanchett s módou umí, jsme se přesvědčili už mnohokrát. A platí to i v případě jejího luxusního overalu od Armaniho posetého lesklými černými korálky, ve kterém se objevila na galavečeru výše zmíněného festivalu. Doplnila ho už jen jednoduchými černými lodičkami a výraznými náušnicemi. Nic víc také nebylo potřeba.

Foto: Profimedia.cz

Co se týče modelů na červený koberec, Cate Blanchett nikdy nešlápne vedleFoto: Profimedia.cz

Mariah Carey

Zpěvačka a hudební producentka Mariah Carey se ráda objevuje na veřejnosti vždy s nějakou částí těla odhalenou. A tentokrát vsadila na velký výstřih u dlouhé černé róby a nechala vyniknout své bujné vnady. Výstřih už je trochu příliš, ale nutno podotknout, že šaty přepásané širokým páskem skvěle slušely její postavě.

Foto: Profimedia.cz

Mariah Carey se objevila v šatech s hlubokým výstřihem na natáčení The Late Show with Stephen Colbert v New Yorku loni v listopaduFoto: Profimedia.cz

Catherine Zeta-Jones

Dokonalý lesklý overal, který spíše připomínal šaty, předvedla počátkem prosince v Los Angeles na uvedení nového seriálu Lovci pokladů herečka a manželka Michaela Douglase Catherine Zeta-Jones. Ve vínové a poloprůsvitné kombinéze s opravdu hlubokým výstřihem a s bronzovou rtěnkou vypadala tak trochu jako Morticia Addams, kterou právě hraje v seriálu Wednesday.

Foto: Profimedia.cz

Výstřih až na pupík si opravdu může dovolit málokdo – a navíc ve třiapadesáti letech. Ovšem v tomhle případě vypadá naprosto famózněFoto: Profimedia.cz

Salma Hayek

O tom, že je herečka Salma Hayek od přírody obdařená, není pochyb. Navíc se jí ňadra zvětšila v menopauze. Na prosincové akci magazínu DuJour v New Yorku své poprsí nevystavila poprvé. Objevila se tu v modelu italského návrháře Giambattisty Valliho – v černé róbě s krajkovým korzetem, tylovými rukávy a dramatickou stupňovitou sukní byla za hvězdu. Možná jsou ale tyto šaty přece jen trochu usedlé… Co na ně říkáte vy?

Foto: Profimedia.cz

Salma Hayek oblékla šaty z dílny italského módního návrháře Giambattisty Valliho a vypadala jako vždy krásněFoto: Profimedia.cz

Daniela Peštová

Jestli si někdo nezadá v módě se zahraničními celebritami, pak je to úspěšná česká supermodelka a manželka zpěváka Pavola Habery Daniela Peštová. Její styl je okouzlující a na slavnostních akcích je vždy dokonalá. Stejně tak jako v těchto oslnivých šatech s výstřihem, které kopírují její dokonalou postavu, a oblékla je předloni na karlovarském filmovém festivalu.

Foto: Profimedia.cz

Daniela Peštová si šaty s odhaleným dekoltem může s přehledem dovolit a nikoho ani nenapadne se ptát, kolik jí je letFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám