Hlavní obsah

Sarah Jessica Parker adoptovala kocourka ze Sexu ve městě. Nejmenuje se Shoe, ale Lotus

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sarah Jessica Parker se na natáčení A jak to bylo dál… zamilovala. Její manžel ale může spát v klidu. Herečka, podobně jako seriálová Carrie, přilnula k mourovatému koťátku, které nakonec adoptovala. V tomhle trendu nejede sama.

Článek

Během dlouhých natáčecích dnů se rodí spousta vztahů, a to nejen mezi samotnými herci, ale i zvířecími komparzisty. Kdo nedokázal odolat roztomilému koťátku, opuštěnému pejskovi nebo huňatému zlovlkovi?

Sarah Jessica Parker a Lotus

Diváci seriálu A jak to bylo dál…, který navazuje na Sex ve městě, nového hereččina mazlíčka bezpečně poznali. „Pokud se vám zdá povědomý, máte pravdu,“ napsala na svůj instagramový účet Sarah Jessica Parker, když se chlubila novým přírůstkem do rodiny.

Kocourek si zahrál v poslední epizodě druhé série, která nedávno skončila, a ve skutečnosti se prý nejmenuje Shoe (bota) jako ve filmu (čekali byste od Carrie něco jiného?), ale Lotus a jde o nalezence z ulice, který se dostal do útulku těsně po narození. Herečka má přitom doma další dvě kočičky, jež se svým manželem, hercem Matthewem Broderickem, adoptovala v loňském roce.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Sarah Jessica Parker si kocourka odnesla z natáčení nového Sexu ve městěFoto: Profimedia.cz

Taylor Swift a Benjamin Button

Jednou z nejslavnějších „kočkomilek“ je zpěvačka Taylor Swift, která má doma momentálně tři chlupáče. Poslední kocourek si ji našel na natáčení videoklipu k písničce Me z roku 2019, ve kterém se roztomilé mládě objevilo. Když zpěvačka dostala kocourka do ruky, začal spokojeně vrnět a rozněžněná Taylor se okamžitě zeptala, jestli je volný. A byl.

Držitelka dvanácti cen Grammy mu dala jméno Benjamin Button podle postavy z filmu Podivuhodný případ Benjamina Buttona, kterou ztvárnil herec Brad Pitt. A jak se jmenují další dvě kočky, jež už doma měla? Meredith Grey po postavě ze seriálu Chirurgové a Olivia Benson, která pro změnu odkazuje na seriál Zákon a pořádek.

Foto: Profimedia.cz

Taylor Swift kočky miluje – a ony zase ji. Na fotce je se svým třetím kočičákem, Benjaminem ButtonemFoto: Profimedia.cz

Chris Evans a Dodger

Kapitán Amerika dokázal, že má srdce na správném místě. Když v roce 2015 natáčel snímek Velký dar, jedna ze scén se odehrávala v psím útulku. Jakmile dorazil Chris Evans na místo, jeho první otázkou bylo, jestli jde o čtyřnohé herce nebo jsou to skutečně pejsci určení k adopci. Když zjistil, že jde o zachráněné psy, kteří hledají domov, rozhodl se, že se jednoho z nich ujme.

A okamžitě si všiml Dodgera, který mu nadšeně olizoval ruku. Ze zvířete se stal jeho nejvěrnější parťák, což je vidět i na hercově Instagramu. Každou chvíli postuje fotky, jak se k sobě tulí na gauči. Minulý týden pak Dodger získal novou mámu – hrdina z akčních marvelovek se totiž oženil. Jeho vyvolenou se stala herečka Alba Baptista.

Foto: Profimedia.cz

Chris Evans nedá na svého čtyřnohého kamaráda dopustitFoto: Profimedia.cz

Amanda Seyfried a Finn

I hvězda filmu Mamma Mia! si našla věrného společníka na natáčení. Při filmování seriálu Velká láska, jež probíhalo od roku 2006, narazila na australského ovčáka Finna, kterého se krátce na to ujala. Amanda Seyfried pejska považuje za právoplatného člena rodiny a než kývne na nový film, nechá si pokaždé dát do smlouvy, že s ní Finn může trávit čas na natáčení.

Jedinou výjimkou, kdy ho nechává se svým agentem, je práce v Anglii. Nechce ho vystavovat dlouhým zaoceánským letům. Finn, kterému panička vede vlastní instagramový účet, v loňském roce bojoval s nádorem a musel podstoupit řadu chemoterapií, léčbu prý ale zvládal dobře a dnes je fit.

Foto: Profimedia.cz

Svého mazlíčka Finna si bere herečka Amanda Seyfried i na natáčeníFoto: Profimedia.cz

Sophie Turner a Zunni

Velkou milovnicí zvířat je i herečka Sophie Turner, jež už jako malá holka toužila po pejskovi. Při natáčení seriálu Hra o trůny, které probíhalo od roku 2010, trávila spoustu času se svým „zlovlkem“ Lady. Samozřejmě nešlo o vlka, ale plemeno Northern Inuit vzniklé křížením sibiřských huskyů, aljašských malamutů a německého ovčáka.

Když pak byla seriálová Lady zabitá, tehdy ještě nezletilá herečka přemluvila rodiče, aby se fenky jménem Zunni formálně ujali. Představitelka Sansy Stark o Zunni přišla v roce 2017, pejsky má ale i se svým stále ještě manželem Joem Jonasem. Pár nedávno šokoval zprávou, že se rozchází, herečka navíc musí čelit nepříjemným útokům, že se nedostatečně starala o jejich dvě malé děti.

Foto: Profimedia.cz

Sophie Turner jako Sansa Stark se svým zlovlkem, kterému poskytla na řadu let domovFoto: Profimedia.cz

Celebrity jako zvířecí záchranáři: Stašová, Pagáčová, Phoenix a další

Načítám