Hlavní obsah

Bohyně Shakira, Nelly Furtado s nahými zády a královna večera Taylor Swift: Móda z MTV hudebních cen

Foto: Udo Salters, Gettyimages.com

Foto: Udo Salters, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předávání hudebních cen MTV je příležitost obléct na sebe to nejodvážnější, co máte ve skříni. Alespoň to vyplývá z přehlídky modelů, které hvězdy vynesly na růžový koberec. Ne vždy ale volí správně. Komu se sázka na odhalenost povedla? Překvapila nás Selena Gomez, rády jsme viděly Nelly Furtado i Shakiru.

Článek

Po elegantnějším filmovém festivalu v Benátkách přichází předávání amerických hudebních cen MTV Video Music Awards, letos proběhl 40. ročník. Kdo právě hýbe popkulturním světem hudby, ten se předvedl na růžovém koberci, nebo ještě lépe, odešel se soškou v ruce!

Kralovala Taylor Swift i Shakira

Večer moderovala zpěvačka Nicki Minaj, ale hvězdou večera byla Taylor Swift, která si odnášela devět sošek a zvítězila ve všech hlavních kategoriích. Stala se také Umělkyní roku a předběhla tak třeba Beyoncé, Doju Cat nebo Nicki Minaj. Sošku získala také za klip Anti-Hero, kterou jí předali kluci z kapely NSYNC, idolové roku 2000, v popředí s Justinem Timberlakem.

Ocenění si odnesla například i italská skupina Maneskin, mladá zpěvačka Olivia Rodrigo za song Vampire a skupinou roku se staly Blackpink, královny K-popu. Zvláštní ocenění převzala i Shakira za svůj světový hudební přínos. Zapsala se tak do historie jako první jihoamerická umělkyně, která si cenu Video Vanguard odnesla. Kromě toho, že šlo o výroční 40. ročník, se slavilo také padesátileté výročí vzniku hudebního žánru hip hopu. Kvůli tomu večer otvíralo hudební vystoupení rappera Lila Wayna.

Móda z MTV Video Music Awards

A co móda? Na této akci není nouze o sexy, extravagantní a mnohdy až vulgární modely na hraně vkusu. Jak se dařilo hvězdám na módním poli tentokrát? Posuďte ve fotogalerii:

Načítám