Hlavní obsah

Hollywoodští herci stávkují a plodí děti: Nově jsou rodiči Harry Potter, Al Pacino i Hilary Swank

Foto: John Nacion, Gettyimages.com

Foto: John Nacion, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Česku je v poslední době ohledně oznámení o čerstvě narozených dětech či těhotenství tak trochu ticho po pěšině, v Hollywoodu ovšem probíhá slušný babyboom. Že by za tím byl nedostatek práce stávkujících herců, kteří mají víc volného času? Každopádně mezi slavnými tvářemi není o radostná oznámení poslední dobou nouze. Kdo se stal nedávno rodičem nebo je v očekávání?

Článek

Přivítat nového človíčka na svět je vždy radost nejen pro rodiče, ale celou širší rodinu. A v případě, že jde o známé osobnosti, přidává se i zájem veřejnosti, umocněný tím, že mnozí neváhají vystavovat svá rostoucí bříška či sladké tvářičky dětiček na sociálních sítích. U některých si ani neuvědomíte, že už jsou dospělí, protože si je z jejich filmových rolí pamatujete ještě jako děti, jiní se zase stali rodiči navzdory pokročilému věku. Každopádně každý nový život je radost, tak se pojďte společně s námi podívat, kdo všechno se svým těhotenstvím či novým přírůstkem letos pochlubil.

Daniel Radcliffe

Všichni si ho už jednou provždy budou pamatovat jako roztomilého dvanáctiletého čaroděje, pravdou ovšem je, že Harry Potter je už dospělý muž a od letoška také pyšný otec. Kdybyste ho potkali na ulici, možná ho ani nepoznáte… Zejména pokud bude mít k sobě v šátku připoutané miminko.

Přesně takhle se letos v červenci procházel po New Yorku, kde se i s partnerkou, herečkou Erin Darke, připojili k průvodu na podporu stávkujících hollywoodských herců a scenáristů. Ohledně narození syna od jara mlžili, ale poté, co byli viděni, jak tlačí společně kočárek, šli v dubnu s pravdou ven. „Je to skvělé. Šílené a intenzivní, ale on je úžasný a Erin je úžasná – je to skutečná výsada trávit s ním čas,“ prozradil později v pořadu Entertainment Tonight Radcliffe své pocity z příchodu syna na svět. A svěřil se, že díky své práci, kterou si může naplánovat, má to štěstí, že s malým může být co nejvíc. „Je strašně roztomilý. Už tolik nebrečí a začíná rozdávat úsměvy a chichotá se,“ rozplýval se novopečený tatínek.

Foto: John Nacion, Gettyimages.com

Daniela Radcliffa proslavily čáry a kouzla, to nejhezčí očarování ale prožívá až nyní v roli otceFoto: John Nacion, Gettyimages.com

Hilary Swank

Když na konci loňského roku 48letá Hilary Swank v pořadu Good Morning America oznámila, že čeká své první dítě a rovnou dvojčata, byl z toho poprask. „Budu máma. A ne jen jednou, ale dvakrát. Je hezké to konečně říct,“ uvedla Hilary. „Je to naprostý zázrak, “ rozplývala se hvězda filmu Million Dollar Baby či Kluci nepláčou.

Chlapeček a holčička se narodili letos na jaře a podle slov šťastné maminky to nebylo snadné, ale rozhodně to stálo za to. Na veřejnosti se s nimi zatím neukázala a tají i jejich jména. Děti má se svým druhým manželem Philipem Schneiderem, se kterým žijí v krásném venkovském domě v Coloradu, dokončen byl jen chvíli před příchodem miminek. Že bude mít dvojčata, prý herečka tušila už od dětství, protože její babička byla také z dvojčat, stejně jako babička jejího muže. Jen prý nevěděla, že se dočká až téměř na prahu padesátky, svěřila se pro Access Hollywood. O to větší radost to pro ni i manžela jistě je.

Foto: Matt Winkelmeyer , Gettyimages.com

Herečka a podnikatel se vzali v srpnu 2018, po téměř dvou letech randění. A jak se Hilary vyjádřila, vzala si muže svých snůFoto: Matt Winkelmeyer , Gettyimages.com

Mark Zuckerberg

I král internetu, spoluzakladatel Facebooku a generální ředitel společnosti Meta, přivítal společně se svou ženou Priscillou Chan do rodiny další, již třetí dceru. Obrázkem se pochlubil na Instagramu, kde svůj uzlíček radosti označil za „takové malé požehnání“. Nová radost v rodině byla o to větší, že v minulosti měla jeho žena problémy otěhotnět, a bohužel dokonce třikrát potratila. Nyní se ale může těšit z krásné rozrůstající se rodiny.

Kdo další chová nebo je v očekávání?

Zástup celebrit, které se těší z potomka nebo připravují na porod, je ale samozřejmě mnohem delší. V únoru porodila Blake Lively své čtvrté dítě a její muž Ryan Reynolds to hned s humorem sobě vlastním okomentoval: „Víte, nedělali bychom to čtyřikrát, kdybychom to neměli rádi.“ Pohlaví miminka ale ani po půl roce neprozradili. Víme jen, že Ryan si přál čtvrtou dceru, protože sám je ze čtyř dětí a má tři straší bratry.

Dalším zasloužilým otcem je i Robert De Niro (80), který narození svého sedmého dítěte také do světa příliš neroztruboval. Dcera se narodila letos v květnu a její matkou je De Nirova přítelkyně Tiffany Chen, se kterou téměř osmdesátiletý herec žije od roku 2021. 

Ke svému kolegovi se přidal před třemi měsíci i Al Pacino, který se stal otcem v 83 letech. Dítě porodila o 54 let mladší partnerka. Herec ale nevěřil, že by mohl být otcem on, a tak ji donutil podstoupit test DNA. Ten jeho otcovství potvrdil. Podle posledních zpráv se s ním přítelkyně právě rozešla.

Druhá dcera se letos v srpnu narodila také tenistce Sereně Williams a na přírůstek do rodiny se na podzim těší i nejstarší z rodu Kardashian Kourtney. Na začátku srpna přivedla na svět své druhé dítě i zpěvačka Rihanna. Dcera je prý celá maminka, ale světu ji šťastná zpěvačka zatím neukázala.

Načítám