Hlavní obsah

Luxus s diamanty a drahými kameny: Takové šperky se nosí v Cannes

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmový festival ve francouzském Cannes je přehlídkou noblesy, elegance a luxusu. A předhánějí se tu nejen módní návrháři, kteří přední hvězdy oblékají, ale i klenotnické domy. A tak se v dekoltech blýskají diamanty za statisíce, možná i miliony korun. Podívejte se, jaké šperky slavné dámy na červený koberec letos vynesly.

Článek

Proslulý filmový festival v Cannes pokračoval i o víkendu a opět se po jeho červeném koberci prošlo mnoho filmových hvězd, které oslnily nejen sofistikovanými outfity, ale také luxusními šperky.

Pravda je, že u některých dam publikum nevědělo, zda pozornost soustředit dřív na výstřih, nebo na šperky. Výrazný diamantový náhrdelník Gucci vynesla například Salma Hayek – nechala ho vyniknout v hlubokém výstřihu fialové róby Alexander McQueen. Šestapadesátiletá herečka se v ní vydala na premiéru filmu amerického režiséra Martina Scorseseho Killers of the Flower Moon s Leonardem DiCapriem v hlavní roli a oslnila přitom především právě výrazným dekoltem upnutých pouzdrových šatů s maxivolány na krátkých rukávech, které kopírovaly její štíhlou postavu.

Foto: Profimedia.cz

Na Salmě Hayek mohl po celý večer oči nechat i její šedesátiletý manžel, francouzský podnikatel François-Henri PinaultFoto: Profimedia.cz

Na 76. ročníku filmového festivalu v Cannes toho bylo za uplynulých šest dní k vidění už opravdu mnoho. Noblesní róby doplnily krásnými diamantovými šperky i další herečky a modelky – své dekolty nenechaly nahé a nabídly je pro přepychové skvosty slavných klenotnických značek z různých koutů světa. Vynikal především švýcarský výrobce a prodejce luxusních hodinek, šperků a doplňků Chopard, francouzská zlatnictví Boucheron a Messika, italské Pomellato nebo legendární americká společnost Tiffany & Co. Podívejte se na tu nádheru do fotogalerie:

Nejvýraznější šperky z Cannes

Reklama

Načítám