Hlavní obsah

Nestárnoucí Eva Herzigová v Cannes: Topmodelka uchvátila v latexových šatech i kraťasech

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolik šatů je asi potřeba, když se celebrity vydají na světově proslulý filmový festival v Cannes? Určitě víc než jedny. Kromě toho, že ty nejdůležitější róby vynesou na červeném koberci, zúčastňují se dalších akcí. A tak se stane, že můžete spatřit českou topmodelku Evu Herzigovou jednou v latexových upnutých maxišatech a podruhé zase v kraťasech. Kdo další vystřídal více outfitů? Třeba americká herečka Katie Holmes nebo britská topmodelka Naomi Campbell.

Článek

Francouzská Riviéra žije už pár dní světovým filmovým festivalem, který potrvá ještě týden. Do Cannes každoročně zavítají tisícovky návštěvníků, včetně známých celebrit, které jsou mnohdy pravidelnými účastníky každého ročníku. Mezi stálice patří i česká topmodelka Eva Herzigová, která si podmanila Paříž už v šestnácti a v březnu oslavila padesátku. Je jisté, že by jí tenhle věk nikdo nehádal, vypadá stále fantasticky.

A protože vyhlášené festivaly lákají většinou nejen na světové premiéry, ale také na přehlídku módních outfitů, musela si i Eva Herzigová přivézt do Cannes více modelů. A v čem letos stoosmdesát centimetrů vysoká rodačka z Litvínova zatím oslnila?

Na galavečeru s názvem Women’S Stories Gala, který probíhal ve spolupráci s magazínem Vanity Fair a nesl se ve znamení ženské kinematografie, se objevila v latexových šatech s vysokým výstřihem, skládanou sukní a ultra přiléhavým střihem až na zem z nejnovější kolekce francouzské značky Avellano podzim-zima 2023. To není vše, šaty doplnily extravagantní sametové dlouhé rukavice poseté cvočkami. Možná by tento outfit mohl podle popisu zavánět trochu fetišem, se kterým je latex většinou spojován, ale Eva Herzigová ho vynesla s největší nonšalancí a grácií a dokazuje tak, že i ženy v padesáti se nemusí bát být odvážné a sexy.

Na druhé straně se však česká topmodelka v průběhu festivalu objevila také v decentním světlém kompletu, který sestával z delších kraťasů a košile v béžové barvě s jemnými proužky a krémových lodiček do špičky na jehlovém podpatku. Zde ukázala svou druhou a o dost jemnější polohu, stejně jako herečka a režisérka Katie Holmes. Společně se totiž objevily na akci v rámci mentoringového programu společnosti Film AlUla, jehož je Herzigová ambasadorkou a Holmes se nyní připojila jako mentorka. Ta vybere tři nové saúdské filmaře, které následně celý rok povede a bude hledat nové telenty v oblasti filmu.

Kdo další vynesl v Cannes už dvoje šaty?

Reklama

Načítám